LEGO Juniors Friends Mia's Biologische Voedselmarkt - 10749

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Juniors

Help Mia haar foodtruck met biologische producten op te stellen zodat ze klaar is om aan de slag te gaan! Parkeer op het plein van Heartlake City, zet alles klaar en open daarna de zijkant van de truck om je eerste producten te verkopen. Gebruik wat van je verse fruit...

Lees meer..
4.6/5
Lees alle reviews

€30.00

Beste deal bij: Bol

Webshop Aanbieding

€30.00

Beschrijving LEGO

Help Mia haar foodtruck met biologische producten op te stellen zodat ze klaar is om aan de slag te gaan! Parkeer op het plein van Heartlake City, zet alles klaar en open daarna de zijkant van de truck om je eerste producten te verkopen. Gebruik wat van je verse fruit en groenten om een heerlijke smoothie te maken voor de eerste klant. Voer alles in de kassa in en geef de klant zijn wisselgeld voor je de volgende hongerige klant bedient. Zorg er alleen voor dat Twister niet alle wortels opeet! • Inclusief Mia minipoppetje en een figuurtje van Twister...

Help Mia haar foodtruck met biologische producten op te stellen zodat ze klaar is om aan de slag te gaan! Parkeer op het plein van Heartlake City, zet alles klaar en open daarna de zijkant van de truck om je eerste producten te verkopen. Gebruik wat van je verse fruit en groenten om een heerlijke smoothie te maken voor de eerste klant. Voer alles in de kassa in en geef de klant zijn wisselgeld voor je de volgende hongerige klant bedient. Zorg er alleen voor dat Twister niet alle wortels opeet! • Inclusief Mia minipoppetje en een figuurtje van Twister het konijn. • Omvat een kleurrijke, eenvoudig te bouwen vrachtwagen met een snelstartonderstel, een zijkant die open kan, een draaiend uithangbord en ruimte binnenin voor een minipoppetje. • Ook inclusief een kist, een kleine tafel, een draaimolen die je zelf kunt bouwen en een picknicktafel met zitjes. • Accessoire-elementen: een kist, 2 wortels, 2 kersen, 3 aardbeien, 2 kopjes, een appel, een honingpot, een pot met aardbeienjam en een bankbiljet. • Dit leuke speelgoed biedt een passende bouw- en speelervaring voor kinderen van 4-7 jaar. • De set omvat eenvoudig te bouwen modellen met grotere stukken, snelstart-elementen en een duidelijke gebruiksaanwijzing zodat kinderen er direct mee aan de slag kunnen. • Alle LEGO Juniors sets zijn volledig compatibel met alle andere LEGO sets. • De foodtruck is ca. 8 cm hoog, 14 cm lang en 7 cm breed. • De picknicktafel is ca. 3 cm hoog, 6 cm breed en 3 cm diep. • De draaimolen is ca. 9 cm breed, 2 cm hoog en 1 cm diep.

Kenmerken
Serie LEGO Juniors
Merk LEGO
EAN 5702016092998
Legocode 10749
Leeftijd 4 - 7 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016092998

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Juniors Friends Mia's Biologische Voedselmarkt - 10749 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016092998 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Juniors Friends Mia's Biologische Voedselmarkt - 10749' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Juniors Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 10749

Waar is LEGO Juniors Friends Mia's Biologische Voedselmarkt - 10749 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Juniors Friends Mia's Biologische Voedselmarkt - 10749 met het legonummer 10749 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Juniors Friends Mia's Biologische Voedselmarkt - 10749?

Het lego nummer van LEGO Juniors Friends Mia's Biologische Voedselmarkt - 10749 is 10749 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Juniors Friends Mia's Biologische Voedselmarkt - 10749 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Juniors Friends Mia's Biologische Voedselmarkt - 10749 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Juniors Friends Mia's Biologische Voedselmarkt - 10749 momenteel in de aanbieding is.