LEGO Hidden Side aanbiedingen

LEGO Hidden Side aanbieding

Start de spokenjacht met LEGO Hidden Side. De LEGO Hidden Side-sets zijn niet hetzelfde als de andere thema’s van LEGO. De bouwsets van dit thema zijn namelijk een combinatie van creatief speelgoed, technisch speelgoed en augmented reality. Bij de bouwsets krijg je namelijk een gratis app waarmee je spoken kunt jagen en verzamelen! Spanning en sensatie is gegarandeerd met de bouwsets van LEGO Hidden Side. Durf jij het aan?

Het verhaal achter LEGO Hidden Side

Jack Davids is dertien jaar en hij zit op Newbury High School. Jack probeert zich aan te passen aan zijn nieuwe woonplaats genaamd Newbury. Maar, ineens blijkt dat het rustige en gemoedelijke stadje toch niet zo rustig is: het blijkt dat er veel spoken ronddwalen die de stad dreigen over te nemen. Jack gaat samen met zijn beste vriend Parker en wetenschapper J.B. een plan bedenken om deze vijanden te bestrijden. Met hun telefoon kunnen de vrienden spoken opsporen én zelfs vangen wanneer ze een puzzel hebben opgelost. Het doel is om de stad weer spookvrij te maken. Help jij ze een handje mee?

Augmented reality

Je kunt met elk model ervoor kiezen of deze met of zonder spoken wordt gespeeld. De versie met spoken kan eenvoudig worden gerealiseerd met de app. Door het gebruik van augmented reality komt de LEGO-set tot leven en zullen de spoken je de stuipen op het lijf jagen. Je kunt simpelweg een mobiele telefoon richten op de opgebouwde set en het spelen kan beginnen. Omdat de sets in twee versies kunnen worden gespeeld, zal dit thema van LEGO jouw kind urenlang plezier bieden. Laat de angstaanjagende spokenrit maar beginnen!

De app

Met de app-game van LEGO Hidden Side kun je rondzwevende spoken opsporen en vangen. Ook kun je missies voltooien en verschillende voorwerpen verzamelen, zodat je nóg meer griezeligheid kunt ontgrendelen. Bovendien kun je zelfs zonder een LEGO-set ook de app gebruiken. Je kunt dan spelen als een spook. Wanneer je wel een set hebt, moet je deze eerst bouwen voordat je de app kunt gebruiken. Als je de camera richt op het bouwwerk, kan jouw kind beginnen met het jagen op spoken! De moeilijkheidsgraad zal telkens stijgen wanneer je de game succesvol hebt doorlopen.

Multiplayer

Zoals je hierboven al hebt gelezen, zijn de bouwsets van LEGO Hidden Side een combinatie van augmented reality en het speelplezier in het echte leven. Toen kwam LEGO Hidden Side in 2020 met een nog spannendere functie: multiplayer! Start de app op en een speler is de spokenjager en drie spelers zijn de spoken. Deze nieuwe game van LEGO zal nooit vervelen dankzij zijn competitiviteit en vele spanning. Je kunt de multiplayer-functie ook spelen wanneer je even geen set bij de hand hebt. Bovendien hoef je ook niet met zijn allen in een ruimte te spelen, aangezien de app via het internet werkt. Toch kan het de game nog spannender maken wanneer je je met zijn allen in een ruimte bevindt: zo kun je hardop overleggen en praten. Wie zal het spook zijn van jouw vrienden?

Veelgestelde vragen over LEGO Hidden Side

Waar is LEGO Hidden Side het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Hidden Side met het legonummer LEGO Hidden Side het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen. Momenteel zijn er 30+ aanbiedingen van LEGO Hidden Side

Zijn er LEGO Hidden Side aanbiedingen?

Ja, er zijn momenteel 30+ aanbiedingen van lego sets van LEGO Hidden Side. Bekijk de aanbiedingen hier

Vanaf welke leeftijd is LEGO Hidden Side geschikt?

LEGO Hidden Side is geschikt voor de leeftijd vanaf 4 jaar Bekijk hier alle lego sets van LEGO Hidden Side