LEGO Helikopter aanbiedingen

LEGO Helikopters

LEGO heeft ontzettend veel verschillende helikopters. Zo heb je helikopters van de politie, en brandweer tot aan de reddingsbrigade en transporttroepen. 


LEGO Politiehelikopters

Doe achtervolgingen vanuit de lucht, help je collega’s de weg te wijzen en schiet vanuit de lucht met de politiehelikopters. LEGO heeft ontzettend veel verschillende politiehelikopters. Voor de beste achtervolgingen is deze helikopter van LEGO City perfect (60243). Dit pakket bevat naast een hele gave helikopter ook een motor en een auto van de boeven en ook nog een politieauto. Deze set bevat 212 onderdelen en is voor kinderen vanaf vijf jaar. Met deze andere helikopter (60275) kan je de hele stad perfect zien vanuit de lucht. Dit pakket is voor de wat kleinere kinderen van 4 jaar en ouder. De set bevat 52 onderdelen en is erg makkelijk om in elkaar te zetten. Ook heeft LEGO een set van de kustpolitie. Met dit pakket is het altijd veilig aan de kust. Houd alles in de gaten vanuit de lucht en doe achtervolgingen boven zee. Dit pakket bevat 279 onderdelen en is voor kinderen boven de vijf jaar. Last but not least een gigantische helikopter (60173) Je kan alles in de gaten houden wat er in de bergen gebeurd. Deze set bevat 303 onderdelen en is voor kinderen vanaf vijf jaar.


LEGO Brandweerhelikopters

Oh oh, er is brand in de bergen! Maar geen paniek, want de LEGO City Brandweer Inzetgroep (60108) komt eraan. Met deze helikopter ben je zo op de bestemming. Blus de brand zo snel mogelijk en bekijk de situatie vanuit de lucht en stuur je collega op de motor aan. Dit pakket bevat 257 onderdelen en is voor kinderen vanaf vijf jaar. Er zitten drie minifiguren bij. Dit is overigens niet de enige brandweerhelikopter. LEGO City heeft er nog een (7206). In dit pakket zit een brandweerauto, brandweermannen en natuurlijk de helikopter zelf. Er zijn 342 onderdelen en is geschikt voor kinderen vanaf vijf jaar.


LEGO City Luchtrace

Met deze leuke helikopters van LEGO City kun je racen tegen je vrienden. Als je aan het trekkoord trekt gaan de helikopters vooruit. Bij het pakket zitten twee helikopters en een vliegtuigje met allemaal minifiguren erin. Dit pakket bevat 140 onderdelen en is voor kinderen vanaf vijf jaar.


LEGO Creator Transporthelikopter

Zorg dat alle pakketjes op tijd binnen komen bij de bewoners van jouw Lego stad. Van schoenen en eten tot aan speelgoed en kleding: alles kan in de transporthelikopter. Deze helikopter kan ook nog eens veranderen in een vliegtuig en een boot, hoe cool is dat! Dit pakket bevat 383 onderdelen en is voor kinderen vanaf acht jaar.