LEGO piraten aanbiedingen

LEGO Piraten

Ben jij ontzettend geïnteresseerd in piraten? En wil jij het liefst zelf een piraat worden? Dat kan, met de sets van LEGO Piraten! Er zijn veel verschillende soorten bouwpakketten die gaan over piraten. Wil jij graag op avontuur op zee, of blijf jij op het land om je volk te beschermen? Kies zelf wat je wilt en wacht niet te lang, want er staat een wereld voor je open. 

Piraten

Hoe vet is het om eerst je eigen piratenschip te bouwen en vervolgens levensechte avonturen te beleven? Het kan allemaal met de LEGO-bouwpakketten van piraten. Beleef hele avonturen, niks is te gek! Er zijn verschillende soorten piraten-sets van LEGO. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de LEGO Pirates-collectie. Ook zijn er verschillende pakketten van Pirates of the Caribbean. Het is maar net hoe ver jij wilt gaan. Laat je fantasie zijn eigen gang gaan en beleef te gekke dingen. Niets is onmogelijk met de LEGO-piratensets.

LEGO Creator Piratenschip

Wil jij verzekerd zijn van urenlang speelplezier? Dit kan met het LEGO Creator Piratenschip. Met dit piratenschip kun je hele avonturen beleven. Je kunt naar zee afdrijven en misschien kom je wel vijanden tegen waar je tegen moet strijden. Niets is onmogelijk met dit piratenschip. Deze set is een drie-in-één-set. Je kunt verschillende modellen bouwen van deze set. Hieronder valt het piratenschip, maar ook kun je deze ombouwen naar een piratenhuis en baai. Onwijs veel mogelijkheden heb je met deze set. Haal je fantasie van de rem af en wie weet wat voor avontuur jij gaat beleven!

LEGO Pirates of the Caribbean Witkop Baai

Ben jij groot Pirates of the Caribbean-fan, dan is de LEGO Pirates of the Carribbean Witkop Baai-set perfect voor jou. Je kunt hele scènes van de film naspelen en hele avonturen beleven. Misschien vind jij wel ontzettend veel zeemeerminnen, maar pas op, want je wil natuurlijk geen oorlog krijgen met de vijand! Er kan van alles gebeuren met deze set, zolang je je fantasie maar de vrije loop laat gaan. Wacht niet te lang, want er gaat een hele wereld voor je open.