LEGO LEGO Leger aanbiedingen

LEGO Leger

Droom jij ervan om later in het leger te gaan en echt iets voor jouw medemens te betekenen? Dan mogen de LEGO-leger bouwsets absoluut niet van jouw collectie missen. Wacht dus niet te lang en bekijk snel de prachtige LEGO-leger bouwpakketten. 

LEGO Leger

Er zijn veel soorten collecties die onder LEGO Leger valt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan LEGO NEXO KNIGHTS, maar ook LEGO Star Wars. Het is maar net wat jij wil en hoe ver jij wil gaan in de oorlog, die alleen jij kan uitvechten. Blijf altijd opletten, want voor hetzelfde geld valt de vijand ineens aan, dat moet je natuurlijk niet hebben. Lees hieronder snel meer over de vele sets en denk alvast na over de strategie die jij gaat gebruiken om jouw volk de vrijheid te brengen.

LEGO NEXO KNIGHTS  

Lukt het jou om de vrijheid terug te brengen in Knighton? Ga op avontuur op het zweef paard samen met Clay Moorington en zorg ervoor dat de rust weer wedergekeerd wordt, of wil je nog meer chaos? Het kan allemaal ga op avontuur, beleef nieuwe dingen en maak plezier. Het kan allemaal met deze LEGO NEXO KNIGHTS set. Het is maar net wat voor draai jij aan je avontuur wilt geven, dus laat je fantasie de vrije hand. Want wie weet kan jij wel heel snel de vrijheid verklaren aan jouw volk, of juist de oorlog? Bepaal het allemaal zelf en wie weet wat voor belevenissen je mee maakt!

LEGO Kingdoms Koningskasteel

Heb jij er altijd van gedroomd om in een kasteel te wonen? Dat kan met de LEGO Kingdoms Koningskasteel-set. Maar wat ga je doen als er ineens oorlog uitbreekt? Je kasteel beschermen en munitie inslaan? Jij bent de baas, hoe ga je dit oplossen? Beleef het allemaal met dit prachtige LEGO bouwpakket. Stap jij op de boot en ga je te water de oorlog uitvechten, of blijf jij op het kasteel en laat je anderen het werk doen. Hoe dan ook, schiet op, zodat jij zo snel mogelijk de vrijheid kan verklaren!