LEGO Kermis aanbiedingen

LEGO Kermis

Het is tijd voor een leuk dagje uit. Roep al je LEGO-vrienden erbij en ga samen een dagje naar de kermis! Ga op avontuur in het reuzenrad en ga daarna in de achtbaan. Rust even uit terwijl je een ijsje of een suikerspin eet en ga daarna door in de octopusrit. Ga in alle attracties en beleef de dag van je leven. LEGO heeft namelijk superveel verschillende pakketten van de kermis. Hieronder bespreken we een aantal voorbeelden van leuke kermis-bouwsets van LEGO. 

LEGO Creator Expert Ferris Wheel Reuzenrad

Wat echt niet kan ontbreken op een goede kermis, is natuurlijk een reuzenrad. Gelukkig heeft LEGO Creator een ontzettend gaaf en groot reuzenrad. Het pakket heeft maar liefst 2464 onderdelen en is voor mensen boven de zestien jaar. Er zitten wel tien minifiguren bij waarvan bezoekers en medewerkers. Haal een lekker ijsje en ga daarna in het reuzenrad. Kies in welke gondel jij gaat en geniet van het uitzicht daarboven. Kijk uit over heel LEGO City. Het reuzenrad is zestig centimeter hoog en 38 centimeter breed. Naast dat het leuk is om mee te spelen ziet het bouwwerk er superleuk uit en kan je hem gebruiken als pronkstuk in huis of op kantoor. 

LEGO City Personenset Kermis

Een kermis bestaat natuurlijk niet alleen uit attracties zoals achtbanen en een reuzenrad. Er zijn ook altijd genoeg spelletjes te doen op de kermis. Zo zitten er in de set van LEGO City Personenset Kermis superveel leuke spellen. Begin bij de eendjes en probeer ze te vangen of gooi er een ring omheen. Of ben je meer van de krachtspellen? Sla dan zo hard mogelijk met de hamer op de knop en probeer het record te verbreken. Schiet met het waterpistool in het midden en win de leukste prijzen. Laat je schminken en haal een lekker ijsje. Voordat je naar huis gaat moet je niet vergeten om langs de clown te gaan die mooie ballonfiguren maakt. Er valt genoeg te beleven op de kermis van LEGO City! De set bestaat uit 183 onderdelen en hij is heel eenvoudig om in elkaar te zetten. Daarom is de set ook voor kinderen vanaf vijf jaar. Om het nog leuker te maken zitten er wel veertien minifiguren bij!