LEGO Lord Of The Rings aanbiedingen

LEGO Lord of the Rings

Wie kent Lord of the Rings niet? De spannende avonturen van Frodo kun je nu ook naspelen met de nieuwste LEGO-sets. Je hebt verschillende plekken uit het boek waarmee je de spannendste dingen kunt beleven. Lukt het jou om samen met Frodo, Aragorn, Sam en Gandalf de ring te vernietigen en te zorgen dat er geen hel op aarde komt?

LEGO Lord of the Rings Slag bij de Zwarte Poort

Terwijl er een grote adelaar buiten boven de Zwarte Poort vliegt is er binnen de poort veel gaande. Aragorn en Gandalf proberen namelijk het Witte Oog van Sauron af te leiden zodat Frodo en Sam samen de Ring in het vuur te gooien die de ring voorgoed moet vernietigen. Voordat ze de Ring in het vuur kunnen gooien moeten ze eerst vechten tegen de Mond van Sauron en de Mordor Orks die op de met speerpunten bezaaide muur staan. Probeer binnen te komen bij de Zwarte Poort en win deze strijd zodat je de Ring kunt vernietigen. In deze set zitten maar liefst vijf minifiguren met wapens en accessoires. Deze set bestaat uit 656 stenen. Help snel de dappere helden en zorg dat de Ring vernietigd wordt.

LEGO Lord of the Rings Aanval van Shelob

Een belangrijke vijand, Gollem, wil de Ring van Frodo terug. Hij heeft nu een plan bedacht om Frodo in de val te lokken. Gollem heeft Frodo naar de schuilplaats van de reuzespin gelokt waardoor Frodo nu helemaal vastzit in het web van Shelob, de reuzespin. Lukt het Sam om de reuzespin te verslaan en Frodo los te krijgen uit het gigantische web? Bij deze set zitten drie minifiguren, Frodo, Sam en Gollum. Verder zit de schuilplaats van Shelob er ook bij, inclusief Shelob zelf. Ook zitten de wapens die Sam gebruikt in deze set. Alles is er, dus verspil niet langer je tijd en ga zo snel als je kunt Frodo redden uit deze enge nachtmerrie.

LEGO Lord of the Rings The Tower of Ortanc

Een van de bekendste gebouwen uit de Lord of the Rings kan natuurlijk niet ontbreken in deze mooie LEGO serie, The Tower of Ortanc. Dit gebouw telt maar liefst zes verdiepingen met veel details van de films en de boeken. Vlieg samen met de grote adelaar en red Gandalf uit de hoge toren. Deze set heeft maar liefst 2359 stukjes. Probeer hem maar snel in elkaar te zetten en wie weet red je Gandalf net op tijd uit de hoge enge toren.


Veelgestelde vragen over LEGO Lord Of The Rings

Waar is LEGO Lord Of The Rings het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Lord Of The Rings met het legonummer LEGO Lord Of The Rings het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen. Momenteel zijn er 11+ aanbiedingen van LEGO Lord Of The Rings

Zijn er LEGO Lord Of The Rings aanbiedingen?

Ja, er zijn momenteel 11+ aanbiedingen van lego sets van LEGO Lord Of The Rings. Bekijk de aanbiedingen hier

Vanaf welke leeftijd is LEGO Lord Of The Rings geschikt?

LEGO Lord Of The Rings is geschikt voor de leeftijd vanaf 7-8 jaar Bekijk hier alle lego sets van LEGO Lord Of The Rings