LEGO Minions aanbiedingen

LEGO Minions

Iedereen kent ze wel, de gele wezens met een gek brilletje en een blauw broekje aan uit de film Verschrikkelijke Ikke: de Minions. Ben je bang om avonturen van de Minions te missen? LEGO heeft nu de perfecte oplossing, zodat je geen avontuur hoeft te missen met je gekke gele vriendjes. Je kunt samen met ze aan het werk in het laboratorium van Gru of je kunt leren om de beste piloot te worden in een echt vliegtuig.

LEGO Minions Gru’s laboratorium

Jij hebt samen met de Minions het hele laboratorium gebouwd van top tot teen. Nu is het tijd om samen kattenkwaad uit te halen. Je kunt samen met bananen glijden of een voertuig testen op de helling. Zorg wel dat het laboratorium heel blijft voordat er een auto in het hek vliegt. Met deze toffe set krijg je de Minions Kevin en Otto er gratis bij. Ook zit er een hek bij en gereedschap om het laboratorium in elkaar te zetten. Ga dus dit gekke avontuur aan in het laboratorium van Gru en pas op dat je niet uitglijdt over een banaan. 

LEGO Minions training van een piloot

Help, we hebben een probleem! Gru is gevangen genomen en we moeten hem zien te redden! Stap snel met Bob en Stuart in het vliegtuig om Gru te redden. Laat Stuart het vliegtuig maar besturen zodat Bob kan zorgen dat de rest van de Minions rustig blijven zitten. Voor je het weet zit er weer een Minion vast in het toilet of wordt er gespeeld met de scheetblaster. Kun jij zorgen dat Gru gered wordt en kun je zorgen dat de Minions een beetje rustig blijven zitten zodat er niet nog meer chaos komt? Ga de uitdaging aan met deze LEGO-set.

LEGO Minions Kung Fu Gevecht

Zie jij het al voor je? De Minions in een echte Kung Fu gevecht? Ze doen het echt. In deze LEGO-set komen de gekke Minions terecht in een Kung Fu training. Laat ze eerst maar even oefenen, bij deze set zitten toffe tools die de Minions beter kunnen maken in Kung Fu. Ook jij kunt meedoen met deze trainingen zodat je samen met de Minions kunt vechten. Na de trainingen is het natuurlijk groot feest en kun je samen met de Minions het Chinees Nieuwjaar vieren met een echte draak en met vuurwerk natuurlijk. Zorg dat dit een feest wordt dat je niet snel meer vergeet. 
Veelgestelde vragen over LEGO Minions

Waar is LEGO Minions het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Minions met het legonummer LEGO Minions het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen. Momenteel zijn er 5+ aanbiedingen van LEGO Minions

Zijn er LEGO Minions aanbiedingen?

Ja, er zijn momenteel 5+ aanbiedingen van lego sets van LEGO Minions. Bekijk de aanbiedingen hier

Vanaf welke leeftijd is LEGO Minions geschikt?

LEGO Minions is geschikt voor de leeftijd vanaf 4 jaar Bekijk hier alle lego sets van LEGO Minions