LEGO Mustang aanbiedingen

LEGO Mustang

Heb jij altijd al een Ford Mustang willen besturen? Dan kunnen wij gelukkig jouw droom waarmaken! LEGO heeft namelijk allemaal verschillende sets waarmee jij je eigen Ford Mustang kunt bouwen. Ga dus snel aan de slag en bouw je droomauto.

LEGO Creator Expert Ford Mustang

Deze fantastische Ford Mustang van LEGO Creator is precies wat je nodig hebt als je een echte fan bent van auto’s. Deze mooie Amerikaanse Mustang uit het jaar 1960 kun jij in elkaar zetten en in je huiskamer neerzetten of bijvoorbeeld op kantoor. Deze Mustang is uitgerust met de mooiste uitlaten, de coolste motor en het leukste interieur. Je kunt deze auto helemaal maken hoe jij wil, en je kunt hem zelfs nog stoerder laten lijken door de hoogte van het achteras aan te passen. Verder zit er ook een radio in deze auto en een versnellingspook waar je natuurlijk mee kunt schakelen. Twijfel niet langer en geniet van deze mooie auto die je binnen no time in elkaar kunt zetten.

LEGO Speed Champions 1968 Ford Mustang Fastback

Deze coole bolide, de Ford Mustang Fastback, die afkomstig is uit 1968 kun je gemakkelijk in elkaar zetten door het instructieboekje dat erbij zit. Verder heeft deze auto 183 onderdelen nodig om in elkaar gezet te worden. Bij deze set heb je ook een minifiguur waarmee je de tofste avonturen kunt beleven in je stoere Ford Mustang. Ga de race aan met je vrienden en laat zien dat jij de snelste bent in je coole race-auto. Bij deze set zit namelijk een bord dat de tijd bijhoudt. Zo kun je de snelste tijden meten tijdens de spannende races die je kunt hebben met je vrienden.

LEGO Speed Champions Ford Mustang GT

Deze fantastische set afkomstig uit het thema van LEGO Speed is echt iets voor jou als je van snelle en mooie auto’s houdt. Ga met deze coole Mustang de strijd aan om te kijken wie er van jouw vrienden de snelste auto heeft. Ook bij deze set kun je de tijden opmeten met het tijdmetingsbord dat bij de set in zit. Deze mooie Mustang heeft een grote motor waardoor jij natuurlijk de snelste auto hebt. Ga maar snel achter het stuur en beleef de spannende races in het echt!