LEGO LEGO Dieren aanbiedingen

LEGO Dieren

Hou jij van dieren en ben jij een echte dierenvriend? Dan mogen de LEGO-dieren bouwsets echt niet in jouw collectie missen. Er zijn namelijk verschillende soorten bouwpakketten van LEGO met dieren. Voor de jongere kinderen zijn er verschillende soorten LEGO DUPLO dierenpakketten. En voor de wat gevorderde LEGO-fans zijn er ook geavanceerde LEGO dierenpakketten. Kijk snel en haal de echte dierenvriend in jou naar boven.

LEGO Dieren

Hoe leuk is het om jouw eigen boerderij te beginnen met de leukste dieren? Of droom jij ervan om een eigen dierentuin te beginnen? Dat kan allemaal met de bouwpakketten van LEGO Dieren. Beleef vele avonturen met jouw trouwe viervoeters. Vergeet ze natuurlijk geen eten te geven, want dat is natuurlijk erg belangrijk. Laat jouw dieren de beste vrienden worden en bouw het vertrouwen op. Kies jij voor een boerderij of voor een paardenboerderij? Het kan allemaal met de LEGO-dierensets.

LEGO Creator Safari Wilde Dieren Boomhuis

Ben jij helemaal dol op wilde dieren en droom je ervan om nog een keer op safari te gaan? Dat kan allemaal met de LEGO Creator safari wilde dieren boomhuis! Met het mooie uitzicht dat je hebt vanaf het uitkijkhut kun je alle wilde dieren eens goed bekijken. Vergeet natuurlijk niet om de mooiste foto’s te maken! Naast dat je met deze set een zeer mooi boomhuis kan maken om de dieren goed te kunnen bekijken, kun je deze set ook ombouwen tot een vliegtuig of boot. Zo kan je alles wat je wilde doen op safari van je bucketlist afschrijven, hoe tof is dat!

LEGO DUPLO Boerderijdieren

Houdt jouw zoon of dochtertje ook zo veel van dieren, dan is de LEGO DUPLO boerderijdieren set perfect voor hem of haar. Ga samen met jouw kind op avonturen met het katje, de eend, het varken en schaap. Zet al jouw fantasie aan en jullie zullen samen de leukste avonturen beleven. Perfect om samen met jouw kind te ontdekken. Verzorg alle dieren en geef ze natuurlijk hun eten en houd ze blij. De LEGO DUPLO boerderijdieren set helpt jouw kind bij het verder ontwikkelen van hun sociale en emotionele intelligentie, daarnaast wordt de motoriek van jouw kind verbeterd. Perfect toch!