LEGO Harry Potter aanbiedingen

LEGO Harry Potter aanbieding

Gebaseerd op de bekende film-reeks Harry Potter heeft LEGO een thema uitgebracht genaamd LEGO Harry Potter. Vele bouwsets zijn ook gebaseerd op de films Fantastic Beasts and Where to Find Them en Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald. Je vindt in dit thema naast bouwsets ook spellen die je kunt spelen op de computer. Wil jij de verhalen van Harry Potter ontdekken, samen met zijn twee beste vrienden Ron Wemel en Hermelien Griffel?

LEGO Harry Potter door de jaren heen

LEGO Harry Potter kwam al op de markt in 2001. Toen werden er elf sets ontworpen. Nadat er vier nieuwe films verschenen, kwamen er al gauw dertig andere bouwsets. Een aantal jaar later, in 2018, werden er nóg meer nieuwe sets uitgebracht, waaronder Kasteel Zweinstein: een groot liefhebbers onder de LEGO-bouwers. Later kon je ook Ligusterlaan 4, de Hongaarse Hoonstraat, Hagrids huisje en de klokkentoren nabouwen. Je kunt zelfs de hoofdrolspelers nabouwen – elk detail zie je terug. Zo kan je je helemaal inleven in de magische filmscènes van Harry Potter!

Waarom LEGO Harry Potter fantastisch is

Allereerst kun je dankzij het Harry Potter-thema van LEGO de coolste scènes uit de films naspelen. Je kunt namelijk verschillende bouwsets kopen, van de Astronomietoren tot aan de Klokkentoren van Zweinstein. Daarnaast kun je de meest gedetailleerde kastelen nabouwen, waar jouw kind nog lang kan van genieten in de speelkamer. Daarnaast kun je met maar liefst zestien minifiguren de avonturen van Harry Potter beleven. Oh ja, als ouder zijnde mag je natuurlijk ook net zo veel genieten van de LEGO Harry Potter. Eenmaal aan het bouwen, fungeren deze sets echte eyecatchers in het interieur.

De hoofdrolspelers in jouw huis

Harry Potter: Natúúrlijk mag Harry Potter niet ontbreken in deze reeks. Harry Potter wordt toegelaten tot de Hogeschool voor Hekserij en Hocus-Pocus en samen met zijn vrienden Hermelien en Ron ontdekken zij het schoolleven.

Voldemort: Voldemort is de machtigste en tevens duistere tovenaar. Hij is de leider van een leger vol Dooddoeners en wezens met kwade bedoelingen. Zijn doel is om de wereld vol tovenaars te veroveren.

Albus Perkamentus: De eigenaar van de Hogeschool voor Hekserij en Hocus-Pocus is Albus Perkamentus. Naast dat hij de eigenaar is van de school van Harry en zijn vrienden, wordt Albus ook beschouwd als een grote steun van Harry. Albus is een grote tovenaar en is de vijand van de machtige tovenaar Voldemort.

Hermelien Griffel: Hermelien is slim, nieuwsgierig en leergierig. Ze biedt vaak een helpende hand aan Harry en Ron. Dat maakt dat Hermelien een van de beste vrienden is van Harry.

Ron Wemel: Ron Wemel is de eerste vriend die Harry heeft gemaakt op de Hogeschool. Ron gaat een confrontatie niet uit de weg. Toch is hij een van de vriendelijkste personen en speelt een grote rol in het verslaan van Voldemort.

Hagrid: Dankzij Hagrid heeft Harry kennis gemaakt van de wereld van de tovenaars. Hagrid is een goede vriend van Harry, maar je kunt beter niet al je geheimen aan hem vertellen.

Veelgestelde vragen over LEGO Harry Potter

Waar is LEGO Harry Potter het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Harry Potter met het legonummer LEGO Harry Potter het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen. Momenteel zijn er 187+ aanbiedingen van LEGO Harry Potter

Zijn er LEGO Harry Potter aanbiedingen?

Ja, er zijn momenteel 187+ aanbiedingen van lego sets van LEGO Harry Potter. Bekijk de aanbiedingen hier

Vanaf welke leeftijd is LEGO Harry Potter geschikt?

LEGO Harry Potter is geschikt voor de leeftijd vanaf 3 jaar Bekijk hier alle lego sets van LEGO Harry Potter