LEGO Ideas aanbiedingen

LEGO Ideas

LEGO Ideas is superinteractief. Je kan namelijk zelf een idee bedenken en doorgeven aan LEGO: hoe meer mensen het leuk vinden en interesse hebben, hoe groter de kans is dat er daadwerkelijk een product wordt gemaakt van jouw idee. Als tienduizend anderen jouw product ondersteunen is er een grote kans dat dit product wordt gemaakt. Toen dit idee net geïntroduceerd was, waren er eigenlijk nog niet echt grenzen. Maar inmiddels worden intellectuele eigendommen van andere speelgoed bedrijven niet meer toegestaan. Ook 18+-producten mogen niet gemaakt worden. Nu vraag je je misschien af wat voor producten LEGO ideas al heeft uitgebracht; hieronder zullen wij er een aantal bespreken. 

LEGO Ideas Friends Central Perk

Friends is een hele bekende serie die gaat over de vriendengroep Ross, Rachel, Monica, Chandler, Phoebe en Joey. De groep is bijna elke dag wel samen te vinden, of het nou bij Monica thuis is of in Central Perk. Met dit pakket kan je Central Perk in elkaar zetten, zelfs Gunther is aanwezig. De poppetjes lijken ook echt op de filmpersonages en iedereen heeft z’n eigen voorwerp die bij ze past. Zo heeft Joey een stuk pizza, Ross een krant en Phoebe een gitaar zodat ze met haar bekende liedje Smelly cat kan optreden. Deze set bestaat uit 1070 onderdelen en zeven minifiguren. Het is bedoeld voor zestien jaar en ouder. 

LEGO Ideas Winnie de Poeh

Iedereen kent de geweldige kinderserie Winnie de Poeh wel. LEGO Ideas heeft een superleuk pakket van deze kinderserie. Met de bekende figuren Knorretje,Tijgertje, Konijn, Iejoor en natuurlijk Winnie de Poeh zelf. Naast de figuren kan je het huis van Winnie de Poeh in elkaar zetten. Het pakket bestaat uit 1265 onderdelen. 

LEGO Ideas The Big Bang Theory

Nog een bekende serie is ‘The Big Bang Theory’. Doe videogames en doe verschillende onderzoeken met de LEGO Ideas Big Bang Theory. Met deze set kan je de woonkamer van Sheldon en Leonard in elkaar zetten. Verder zitten de minifiguren van Dr. Leonard, Dr. Sheldon, Penny, Howard, Dr. Rajesh, Dr. Bernadette en Dr. Amy in de set. Het pakket bevat 484 onderdelen. 

Nóg meer producten van LEGO Ideas

Naast al deze sets van verschillende series heeft LEGO Ideas nog veel meer. Zo zijn er meerdere gebouwen, waaronder een Tree House (21318), een Middeleeuwse Smid (21318) en een Sesamstraatwereld met alle figuren zoals Pino, Bert en Ernie, Elmo en Koekiemonster (21324). Naast gebouwen zijn er ook andere voorwerpen zoals voertuigen, van de Ghostbusters (21108), de Apollo Saturn V van NASA (21309) en een klassieke auto (40448). Al met al zijn er genoeg leuke producten te vinden bij LEGO Ideas.
Veelgestelde vragen over LEGO Ideas

Waar is LEGO Ideas het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Ideas met het legonummer LEGO Ideas het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen. Momenteel zijn er 77+ aanbiedingen van LEGO Ideas

Zijn er LEGO Ideas aanbiedingen?

Ja, er zijn momenteel 77+ aanbiedingen van lego sets van LEGO Ideas. Bekijk de aanbiedingen hier

Vanaf welke leeftijd is LEGO Ideas geschikt?

LEGO Ideas is geschikt voor de leeftijd vanaf 3 jaar Bekijk hier alle lego sets van LEGO Ideas