LEGO Scooby-Doo aanbiedingen

LEGO Scooby Doo

Iedereen kent hem wel, Scooby Doo. Deze fantastisch lieve hond met z’n spannende avonturen. Samen met z’n goede vrienden Shaggy Rogers, Daphne Blake, Fred Jones en Velma Dinkley beleven ze de spannendste dingen en vangen ze de beruchtste boeven van de stad. LEGO heeft nu de oplossing voor jou gevonden om geen enkel avontuur te hoeven missen. Je kunt nu zelf de gekste avonturen verzinnen met je goede vriend Scooby Doo en samen met het team alle boeven pakken.

Haunted Lighthouse

De avonturen hebben natuurlijk locaties nodig. Hierbij de eerste locatie. De Haunted Lighthouse. Op deze te gekke plek heb je toegang tot  veel toffe dingen. Je krijgt het hele team in LEGO-poppetjes! Verder heb je een het Spookvuurtoreneiland met een vuurtoren en een balkon inclusief een geheime verstopplek met een gouden sleutel. Die gouden sleutel moet het team vinden. Je zult vast denken waar de sleutel voor nodig is. De sleutel is nodig voor een geheime schat.  Ook moet je opletten dat het team niet in de gevangenis terechtkomt met de beweegbare deur. In de vuurtoren is natuurlijk ook een keuken nodig, dat is ook aanwezig in dit pakket. Dus trommel je team maar vast op en laat ze afreizen naar dit enge eiland. Hun vervoer zit ook al in de set. Ze hebben een boot tot hun beschikking met waterski’s erbij. Dus laat ze snel de boeven vangen en ga op zoek naar de grote schat!

Mystery Machine

Er is een groot probleem! Fred, Shaggy en Scooby Doo zitten vast in een eng en griezelig bos. Ze hebben gelukkig nog redding van de Mystery Machine. Het duurt  niet heel lang meer voordat ze gepakt worden door de gekke boom die ze probeert te pakken. Er zit alleen iemand achter de boom die de boom bestuurt. Help Fred, Shaggy en Scooby Doo de zombie te overwinnen. De Mystery Machine bestaat uit een bestuurderscabine waar twee personen kunnen zitten. Verder heb je een heleboel spullen die je kunt gebruiken om de zombie te pakken. Dus zet je beste beentje voor en help het team heelhuids het bos te verlaten.

Mystery Mansion

Er is weer een schat die gevonden kan worden. Dit keer niet op een vuurtoren-eiland maar in een groot landhuis. Alleen is er veel mis in dit gekke landhuis, het spookt. Durf jij er heen te gaan met het team om de schat te vinden. In dit spookhuis is er genoeg te beleven. Er is een enge vleesetende plant, een vampier-doodkist, een morgenster-valstrik en een vieze vleermuis. Je kunt het landhuis nu bereiken door op de motor te stappen en samen met het team het avontuur aan te gaan!Veelgestelde vragen over LEGO Scooby-Doo

Waar is LEGO Scooby-Doo het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Scooby-Doo met het legonummer LEGO Scooby-Doo het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen. Momenteel zijn er 5+ aanbiedingen van LEGO Scooby-Doo

Zijn er LEGO Scooby-Doo aanbiedingen?

Ja, er zijn momenteel 5+ aanbiedingen van lego sets van LEGO Scooby-Doo. Bekijk de aanbiedingen hier

Vanaf welke leeftijd is LEGO Scooby-Doo geschikt?

LEGO Scooby-Doo is geschikt voor de leeftijd vanaf 4 jaar Bekijk hier alle lego sets van LEGO Scooby-Doo