LEGO Dino aanbiedingen

LEGO Dinosaurussen

Duizenden jaren geleden leefde er alleen maar dino’s op aarde. Dino’s zijn nu natuurlijk uitgestorven, maar LEGO heeft nog wel allerlei dino’s. Ga terug in de tijd en ontdek de tijd van de dinosaurussen. Welke is het sterkst en welke past het beste bij jou? Dit zijn een aantal dinosaurussen van LEGO. 

LEGO Jurassic Park Indominus Rex vs. Ankylosaurus

Met deze set van Jurassic World kan je scènes naspelen uit de bekende serie. In het pakket zitten twee dino’s, een Ankylosaurus en een Indominus Rex. Naast de dino’s zitten er vijf minifiguren bij. Kijk uit dat de dino’s niet ontsnappen en bescherm jezelf in het gyrobolstation. Dit pakket bestaat uit 537 onderdelen en is voor kinderen vanaf acht jaar. 

LEGO Ideas Dinosaurus Fossielen

Dino’s zijn eigenlijk natuurlijk allang uitgestorven. Graaf onder de grond en wie weet vind jij wel botten van vroeger. Breng de botten naar een museum en zet het in elkaar. Nu kunnen onderzoekers onderzoek doen naar de dino’s van vroeger. Ook kunnen mensen de fossielen bewonderen. Dit pakket bestaat uit 910 onderdelen en is bevat twee minifiguren. Deze set is voor iedereen boven de zestien. 

LEGO Dino Verdedigingsbasis

Maak je klaar voor het gevecht tegen de dino’s. Communiceer met elkaar in de communicatiecentrale, doe onderzoek in het laboratorium en zorg dat je genoeg verdovingsmedicatie hebt voor als de dino’s ontsnappen. In deze set zitten drie dino’s, vier minifiguren en een auto. Het pakket bestaat uit 793 onderdelen en is voor kinderen vanaf zes jaar.

LEGO Duplo T-Rex en Triceratops Dinosaurus Ontsnapping

Voor de wat kleinere kinderen onder ons is er ook een leuk LEGO Duplo pakket. In dit pakket zit een T-Rex, Triceratops, een hek met stroom zodat de dino niet kan ontsnappen en nog een poppetje met een motor. De set bevat 36 onderdelen is is super makkelijk om in elkaar te zetten, het is dan ook voor kinderen vanaf twee jaar. 

LEGO Creator Machtige Dinosaurussen 

Kun jij niet kiezen welke dino jij het leukst vindt? Dan is dit drie-in-een-pakket perfect voor jou. Met de blokjes van dit pakket kan je maar liefst drie verschillende dino’s maken. De dino’s die je kan maken zijn een T-Rex, deze is elf centimeter hoog. De Pterodactylus is vier centimeter hoog, 25 breed en achttien centimeter lang en dan is er nog een Triceratops van negen centimeter. Dit pakket bevat 174 onderdelen en is voor kinderen vanaf zeven jaar.