LEGO Mixels aanbiedingen

LEGO Mixels

LEGO Mixels zijn bekend om hun kleine en aparte ontwerpen die verkrijgbaar zijn in zakjes. Hier kan jouw kind urenlang mee spelen en fantaseren. Maar, hoe zit dat nu eigenlijk met de LEGO Mixels? Je leest het hieronder!

Lego Mixels

De LEGO Mixels zitten in een zakje en bestaan altijd tussen de vijftig en zeventig onderdelen. Dat betekent ook dat de prijs van deze LEGO-miniaturen nogal verschillen. Ze kunnen variëren van vijf euro tot ongeveer dertig euro. Ook heeft LEGO al erg veel collecties binnen LEGO Mixels uitgebracht. De meeste collecties binnen LEGO Mixels zijn ontworpen op producties van Cartoon Network. LEGO Mixels zijn dus echte collectors items! Er zijn veel verschillende soorten bouwsets. Het leuke aan deze sets is dat je een groot Mixels-figuur kan bouwen als je drie sets hebt. Het is wel belangrijk dat je de juiste bij elkaar hebt, anders krijg je wel een erg apart figuur. In elk zakje zitten dus relatief weinig onderdelen, maar dit is helemaal niet erg! De figuren zijn klein maar dit weerhoudt je zeker niet van speelplezier. Alle Mixels zijn erg flexibel, dit komt door de beweegbare onderdelen die in alle Mixels zit. 

Serie

LEGO komt bij elke serie uit met negen verschillende zakjes. Dit vormt samen een thema. De eerste serie Mixels waarmee LEGO uitkwam, waren de drie onderwerpen: vuur, steen en elektriciteit. Zo heb je een beetje een idee wat je kan verwachten. Hierboven werd al benoemd dat als je drie van deze zakjes van een serie hebt, je een grote Mixel kunt maken. Dit geeft je meer motivatie en inspiratie om door te blijven sparen!

Top 3 populairste LEGO Mixel Figuren

Zoals jullie nu weten zijn er ontzettend veel Mixel-series, maar wat zijn nou eigenlijk de populairste figuren? Wij houden je niet langer in spanning.

  1. Lego Mixels 41538 KAMZO: Op nummer één staat dit KAMZO-figuur. KAMZO is een erg populair figuur onder de Mixel-liefhebbers. Geen wonder dat dit figuur dan ook op nummer één staat. Deze set bestaat uit 58 onderdelen. 
  2. LEGO Mixels 41545 KRAMM: Dit LEGO Mixels KRAMM-figuur is een erg bijzonder figuur. KRAMM staat bekend om zijn hamerhand. Alhoewel KRAMM zelf niet erg populair is, is dit LEGO Mixels KRAMM-figuur dan weer wel erg populair. Vandaar dat dit figuur een tweede plek in deze lijst heeft bemachtigd.
  3. LEGO Mixels 41554 Kuffs: Het populaire figuur Kuffs is er nu ook in LEGO Mixels. Dit figuur is erg flexibel, zo heeft Kuffs bijvoorbeeld een lange arm met een grijphand. Dit figuur is erg uitgebreid en jouw kind kan hier helemaal zijn of haar fantasie in uiten.

Veelgestelde vragen over LEGO Mixels

Waar is LEGO Mixels het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Mixels met het legonummer LEGO Mixels het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen. Momenteel zijn er 25+ aanbiedingen van LEGO Mixels

Zijn er LEGO Mixels aanbiedingen?

Ja, er zijn momenteel 25+ aanbiedingen van lego sets van LEGO Mixels. Bekijk de aanbiedingen hier

Vanaf welke leeftijd is LEGO Mixels geschikt?

LEGO Mixels is geschikt voor de leeftijd vanaf 5-6 jaar Bekijk hier alle lego sets van LEGO Mixels