LEGO Jeep aanbiedingen

LEGO Jeeps

Jeeps zijn hele sterke auto’s en kunnen voor heel veel dingen gebruikt worden. Zo heb je bijvoorbeeld ook off road-Jeeps. Vroeger werden er ook militaire Jeeps gebruikt in de Tweede Wereldoorlog. Bovendien heeft LEGO meerdere pakketten van Jeeps geproduceerd.


LEGO Technic Jeep Wrangler 42122

Als je een echte fan van Jeeps bent, dan heeft LEGO Technic een super coole gele Jeep. Met deze auto kan je overal komen, van gewone wegen tot bospaadjes en bergen. Een echte off road-auto dus! De auto heeft superveel details en is een namaak van de Jeep Wrangler. De auto is 24 centimeter lang, twaalf centimeter hoog en dertien centimeter breed. Het pakket bevat 665 onderdelen en is voor iedereen boven de negen jaar.


LEGO City Jeep met Paardentrailer 7635

Wil je eens een ritje op je paard maken buiten de manege en wil je liever naar het bos, strand of misschien wel een wedstrijd? Zet je trailer achter deze gave Jeep en ga op avontuur. Het pakket bevat 176 onderdelen en twee minifiguren waaronder een man en een ruiter. Ook zit er een paard en trailer bij. De set is voor kinderen vanaf vijf jaar. 


LEGO City Brandweer Jeep 4427

Oh nee, er is brand in de bossen van LEGO City! Ga er zo snel mogelijk heen en versterk het brandweerteam. Met je Brandweer Jeep kan je over alle kleine bospaadjes en ben je als eerst bij de brand om de brand te blussen. De auto is erg makkelijk om in elkaar te zetten en is voor kinderen vanaf vijf jaar. De set bevat 50 onderdelen en een brandweer poppetje met beschermende kleding en waterslangen. 

LEGO City heeft nog een pakket met een Brandweer Jeep. In dit pakket (66426) zit niet alleen een Jeep, maar ook een kar die er achter past met alle benodigdheden om de brand te blussen. Ook zit er een blusvliegtuig bij die je vanuit de lucht helpt. Dit pakket bevat 815 onderdelen en is voor kinderen vanaf zes jaar. 


LEGO Toy Story Soldaten op patrouille 7595

In dit pakket van LEGO Toy Story zitten de bekende pratende soldaatjes uit de film Toy Story. De soldaten beschermen hun grenzen in de Jeep. Help de soldaten en zorg dat het veilig blijft! Het pakket bevat 90 onderdelen en is voor kinderen vanaf zes jaar. De Jeep is acht centimeter en er zit zelfs een reserveband bij.