LEGO bloemen aanbiedingen

LEGO Bloemen

Bloemen zijn perfect voor iedereen, ze geven een mooie sfeer in huis en het fleurt de hele boel op. Het enige nadeel is dat bloemen snel doodgaan en je daarom continu nieuwe bloemen blijft kopen. LEGO heeft hiervoor de perfecte oplossing verzonnen, namelijk bloemen van LEGO-stenen die dus niet dood kunnen gaan. Het is perfect als je houdt van bouwen én van bloemen. Je kunt je mooie bloemen natuurlijk weggeven of ze zelf een plekje geven in de woonkamer of juist op je kantoor.

LEGO Roses

Deze mooie rozen van LEGO zijn niet te missen wanneer ze op je kantoor staan of als ze pronken in de woonkamer. Je kunt deze rozen zelf in elkaar zetten en je eigen smaak toevoegen bij deze set. De rozen van LEGO zijn gemakkelijk in elkaar te zetten met een instructieboekje dat erbij in zit. Verder kun je de stelen van de twee rozen verstellen tot een lengte die jij mooi vindt. Ook zitten er bladeren bij de LEGO-set om het plaatje helemaal kloppend te maken. De rozen kun je voor jezelf houden maar je kunt het ook geven aan iemand die je lief is. Het biedt ontspanning en je kunt lekker in je eigen tijd creatief bezig zijn met deze prachtige bloemenset van LEGO. De code van deze rozen is 40460, zo kun je de set gemakkelijk vinden en je cadeautje voorbereiden.

LEGO Tulips

Tulpen is typisch iets van de Nederlandse cultuur en LEGO heeft nu een set waarin je je eigen tulpen kunt bouwen. Echter, zijn deze tulpen wel heel bijzonder. Ze zijn namelijk gemaakt van LEGO-stenen en ze gaan daarom ook niet dood. Je kunt de bloemen weggeven als cadeau of juist zelf decoreren in je huiskamer of in jouw slaapkamer. De tulpenset van LEGO bevat maar liefst drie mooie tulpen met steeltjes die jezelf kunt verstellen, je kunt dus zelf bepalen wat de lengte van de bloemen wordt. Ook zijn er verschillende kleuren bloemen: zo heb je een paarse bloem, een gele bloem en een witte bloem. De kleuren staan helemaal in teken van de lente waardoor het een fijne sfeer geeft.