LEGO Architecture aanbiedingen

Lego Architecture aanbieding

Berlijn, Tokyo en New York: al deze steden staan bekend om hun merkwaardige architectuur. Vind jij deze wolkenkrabbers en iconische gebouwen ook zo fascinerend? Met LEGO Architecture ben jij de architect en kun je al deze iconische bouwwerken zelf nabouwen. Dit thema van LEGO is een eerbetoon aan de wereld van de architectuur, speciaal geproduceerd voor liefhebbers van kunst, geschiedenis en reizen. Elke set zorgt gegarandeerd voor een indrukwekkend model wat zeker een eyecatcher zal zijn in jouw interieur.

De geschiedenis van LEGO Architecture

Het thema ‘LEGO Architecture’ bestaat al sinds 2008. Sinds dit jaartal zijn vrijwel alle sets ontworpen door architect Adam Reed Tucker uit Chicago. Adam Reed Tucker begon met LEGO-stenen de Amerikaanse stad na te bouwen. LEGO ontdekte zijn werk en toen werd het thema LEGO Architecture uit de grond gestampt: LEGO en Adam Reed Tucker hebben samen een blauwdruk opgesteld om zo een collectie van dit thema te ontwerpen. De eerste twee sets waren twee merkwaardige gebouwen in Chicago, namelijk de Willis Tower en de John Hancock Center. De Empire State Building in New York volgde al snel en daarna de Space Needle in Seattle.

Onvergetelijke herinneringen

Dit thema richt zich voornamelijk op de merkwaardige gebouwen die overal ter wereld te zien zijn, of het nou gaat om een bekende skyline of gebouwen met een opvallend design. Vooral voor mensen met een voorliefde voor architectuur en reizigers zullen veel plezier beleven met het bouwen van een set uit dit thema. Dankzij dit thema kun jij je inleven in een ware architect: bouw de Eiffeltoren op schaal na en dit gebouw zal een prominent plekje in jouw huis verdienen. Zo kun jij altijd terugdenken aan die onvergetelijke en tevens romantische vakantie in Parijs.

Populaire bouwsets

Ook al kunnen de sets van LEGO Architecture worden gezien als een uitdaging, dat neemt de pret niet weg. Waan je in de rol als architectuur en bouw iconische bouwwerken van over de hele wereld na. De onderstaande bouwsets van LEGO Architecture zijn het meest populair:

  • 21056 Taj Mahal: Met zijn 2022 stenen is de Indiase Taj Mahal een leuk project. Vooral voor de echte fans van reizen, cultuur en geschiedenis is deze bouwset geweldig. Mensen met een oog voor detail zullen van deze bouwset genieten: zelfs de grafkelder van de Taj Mahal met 2 sarcofaag-elementen worden nagebouwd. Wanneer je nog niet veel bouwervaring hebt: geen paniek. Deze bouwset bevat heldere instructies.
  • 21054 Het Witte Huis: Bouw het indrukwekkende gebouw na van de Amerikaanse president. Ook de klassieke elementen komen terug zoals de vele zuilen en de ronde vormen. Bovendien mogen de tuinen niet ontbreken. Deze set wordt opgebouwd in drie delen, zodat je alles van dichtbij kunt bekijken. Eenmaal klaar zal deze set een echte blikvanger worden in jouw interieur.
  • 21034 Londen: Bouw de volledige skyline na van Londen met deze LEGO-set. Deze set bestaat uit The National Gallery, Londen Eye, Big Ben, Nelson’s Column en natuurlijk de Tower Bridge. Je kunt zelfs de Tower Bridge openen en sluiten.

Veelgestelde vragen over LEGO Architecture

Waar is LEGO Architecture het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Architecture met het legonummer LEGO Architecture het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen. Momenteel zijn er 63+ aanbiedingen van LEGO Architecture

Zijn er LEGO Architecture aanbiedingen?

Ja, er zijn momenteel 63+ aanbiedingen van lego sets van LEGO Architecture. Bekijk de aanbiedingen hier

Vanaf welke leeftijd is LEGO Architecture geschikt?

LEGO Architecture is geschikt voor de leeftijd vanaf 2 jaar Bekijk hier alle lego sets van LEGO Architecture