LEGO Brickheadz aanbiedingen

LEGO BrickHeadz

LEGO Brickheadz zijn grappige poppen van LEGO met een nogal aparte, maar leuke uitstraling. Naast dat het leuk is om met de poppen te spelen zijn ze ook erg leuk om gewoon in je kamer te zetten. De eerste lijn is uitgekomen in 2016 in San Diego. Wereldwijd is de collectie vier jaar geleden uitgekomen, in 2017. Een aantal exclusieve Comic-con sets zijn Superman en Wonder Woman, Batman en de Joker, Iron Man en Captain America en Black Panther en D Strange. Later kwam er een hele collectie van Marvel. In 2018 kwamen er sets van de film van Rian Johnson. Ook kwamen er in 2018 thema’s zoals halloween, valentijnsdag, pasen en kerst. Verder had LEGO Brickheadz samenwerkingen met Disney, Harry Potter, Minecraft, Ghostbusters, Star Wars, Lego Batman-film, de LEGO Ninjago-film en Super Heroes. 

LEGO BrickHeadz Harry Potter & Hedwig

Harry Potter is natuurlijk bekend van de boeken en films. Je herkent hem meteen aan zijn bliksem op z’n hoofd en het bekende roodgele sjaaltje. Oh ja, en niet te vergeten zijn zwarte ronde bril. Dit pakket bestaat uit 180 onderdelen en is voor iedereen boven de tien jaar. 

LEGO Brickheadz Marvel Superhelden

LEGO BrickHeadz heeft ontzettend veel verschillende superhelden van Marvel. Als eerste Captain America (41589). Dit pakket bestaat uit 79 onderdelen en is voor iedereen boven de tien jaar. Is Iron man meer wat voor jou? LEGO Brickheadz heeft twee poppen hiervan. De eerste komt uit 2017 en heeft 96 onderdelen. De tweede komt uit 2018 en heeft 101 onderdelen. Als laatste is er ook nog een pop van Thanos, dit figuur bestaat uit 105 onderdelen. 

LEGO Brickheadz Superman & Batman

Wie kent ze nou niet? Superman en Batman. Deze twee bekendste superhelden kunnen natuurlijk niet missen bij de Brickheadz-collectie. Ga de strijd aan met Superman en Batman. In dit pakket zitten de twee superhelden en de set bevat 209 onderdelen.Veelgestelde vragen over LEGO Brickheadz

Waar is LEGO Brickheadz het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Brickheadz met het legonummer LEGO Brickheadz het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen. Momenteel zijn er 51+ aanbiedingen van LEGO Brickheadz

Zijn er LEGO Brickheadz aanbiedingen?

Ja, er zijn momenteel 51+ aanbiedingen van lego sets van LEGO Brickheadz. Bekijk de aanbiedingen hier

Vanaf welke leeftijd is LEGO Brickheadz geschikt?

LEGO Brickheadz is geschikt voor de leeftijd vanaf 3 jaar Bekijk hier alle lego sets van LEGO Brickheadz