LEGO Monkie Kid aanbiedingen

LEGO The Monkie Kid

Wil jij graag de wereld redden samen met de grote Monkie Kid? Dat kan nu met de leukste LEGO-sets die LEGO voor jou heeft ontworpen. The Monkie Kid is afgeleid van de Monkie King, een wat volwassener versie van de Monkie Kid. Beleef samen met jouw Monkie Kid de gekste avonturen, pak de engste boeven op en vergeet vooral niet om veel plezier te hebben met je nieuwe Monkie Kid.

The Monkie Kid

LEGO wilde iets maken over de Chinese cultuur. The Monkie Kid is dus gebaseerd op de Chinese cultuur. Dit is de eerste keer van LEGO dat ze een thema uitbrachten helemaal gericht op de Chinese cultuur. Het verhaal wordt afgeleid van de Chinese Monkie King. Ze baseerden op een oud verhaal een gloednieuw thema. Daarom is dit thema ook zo bijzonder voor LEGO maar ook voor de Chinese cultuur. 

Personages en het verhaal van The Monkie Kid

Je hebt natuurlijk The Monkie King. Dit verhaal gaat over dat The Monkie King zijn wijsheid en krachten doorgeeft aan een bezorger van de noedel zaak, die uiteindelijk The Monkie Kid wordt. The Monkie Kid moet leren om te strijden tegen het kwaad op deze wereld. De beste vriend van The Monkie Kid, Mei, hij heeft de beroemde Dragon Blade van zijn familie waarmee hij ook het kwaad kan bestrijden. Verder hebben we nog Mr. Tang. Hij is een vaste klant van de noedelzaak en hij vertelt verhalen over de beroemde Monkie King voor gratis noedels. Natuurlijk bestaat deze wereld ook uit slechteriken en een daarvan is de Demon Bull King. Hij is de man van prinses Iron Fan en ze hebben samen een zoon, Red Son. De gehele familie zijn vijanden van The Monkie King dus ook van The Monkie Kid. Ze vechten dus al jarenlang tegen elkaar. Maar wie gaat er winnen?

LEGO The Monkie Kid

LEGO heeft allerlei verschillende sets bedacht voor dit fantastische thema over The Monkie King en The Monkie Kid. Je kunt nu je eigen avonturen verzinnen met deze toffe personages. Je hebt bijvoorbeeld verschillende sets waarin je het gevecht aan kunt gaan met de gehele familie van de grote Demon Bull King. Je kunt in te gekke auto´s, vliegtuigen en nog veel meer spannende voertuigen de beruchtste boeven achterna zitten met deze toffe LEGO-sets. Speel samen met vrienden de toffe avonturen van dit stel na en zorg dat de familie van The Bull King opgepakt wordt zodat het kwaad zich niet verder kan bestrijden.


Veelgestelde vragen over LEGO Monkie Kid

Waar is LEGO Monkie Kid het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Monkie Kid met het legonummer LEGO Monkie Kid het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen. Momenteel zijn er 21+ aanbiedingen van LEGO Monkie Kid

Zijn er LEGO Monkie Kid aanbiedingen?

Ja, er zijn momenteel 21+ aanbiedingen van lego sets van LEGO Monkie Kid. Bekijk de aanbiedingen hier

Vanaf welke leeftijd is LEGO Monkie Kid geschikt?

LEGO Monkie Kid is geschikt voor de leeftijd vanaf 5-6 jaar Bekijk hier alle lego sets van LEGO Monkie Kid