LEGO Boomhut aanbiedingen

LEGO Boomhutten

Ben jij ook helemaal gek op het bouwen van boomhutten in het bos, of wil je ook hutten bouwen op je kamer? Dit kan nu ook met de verschillende boomhutten van LEGO.

LEGO Ideas Tree House

Het LEGO Ideas Tree House is voor jongeren boven de zestien jaar. Dit uitgebreide pakket bestaat uit een grote boom met daaraan meerdere huisjes. Om bij de huisjes te komen zit er een grote trap naar boven. De twee huisjes in de boom zitten aan elkaar bevestigd met een bruggetje. Ook hangt er een touw met een kistje eraan. Daar kan je spullen in doen en vervolgens omhoog trekken. Onder de boom zit een schattige picknicktafel. De set bestaat uit 3036 onderdelen en heeft vier minifiguren. Verder zijn er nog leuke details zoals kleine lantaarntjes, een verrekijker, een vogelhuisje en nog leuke bloemetjes. 

LEGO Minecraft De Moderne Boomhut

We kennen het allemaal wel, het bekende spel Minecraft. Een wereld die bestaat uit allemaal blokken. Zo heeft LEGO ook een Minecraft-boomhut. Alles is vierkant net als in Minecraft. Zelfs de poppetjes, de kip,  meubels en kat zijn vierkant. Bedenk de leukste verhalen en speel met de vier minifiguren. Het pakket bestaat uit 909 onderdelen. 

LEGO Creator Safari Wilde Dieren Boomhuis

Ga mee op safari met de ‘LEGO Creator Safari Wilde Dieren Boomhuis’. Dit pakket is superleuk voor de kleintjes van zeven jaar en ouder. Deze set bestaat uit een boom met een mooie hut. Terwijl je lekker in de hut zit te genieten van het uitzicht, staat er ineens een giraffe, flamingo of leeuw voor je neus! Maar gelukkig zit je veilig boven in de boom. Wel kan je hier de giraffe eten geven. Het pakket bestaat uit 397 onderdelen en twee minifiguren waarvan een jongen en een meisje.

LEGO Friends Panda Jungle Boomhut

Ga op avontuur in de jungle met Olivia en Mia in dit superschattige pandahuisje van LEGO Friends. Klim omhoog via de ladder en glij naar beneden via de glijbaan. Onder de hut hangt een schommel. Ga op avontuur in de jungle en ga op zoek naar eten voor Olivia, Mia en de panda’s. Er valt van alles te beleven in de Jungle!

LEGO Friends heeft ook nog een andere boomhut: Het LEGO Friends Boshuis. In dit huisje kan je op avontuur met Mia, Ann en Ava. Onder de hut is een heerlijke bank waar je de hele dag kan chillen. Maar kijk uit voor de dieren die rondlopen in het bos! Als je klaar bent met chillen kan je leuk gaan kanoën in de kano. Ga ‘s avonds lekker barbecuen op in de boomhut. Dit leuke pakket bestaat uit 326 onderdelen en heeft drie minifiguren.