LEGO Chima aanbiedingen

LEGO Chima

LEGO Legends of Chima is een thema gebaseerd op de animatieserie ‘Legends of Chima’. LEGO heeft meerdere pakketten van de fantasiewereld ‘Chima’. In deze fantasiewereld leven meerdere fantasiefiguren. De figuren strijden tegen elkaar omdat ze allemaal een bepaalde stof ‘Chi’ willen hebben. Naast LEGO-producten zijn er ook pretparken, games en apps van Chima.

LEGO Chima

De sets van LEGO Chima zijn gelanceerd op 26 december 2012 en kwamen uit in januari 2013. De makers wilde met dit thema de verbeelding van kinderen prikkelen. Dit is erg goed voor de fantasie en ontwikkeling. Om de kinderen uitdaging te bieden was er bijvoorbeeld een set van een draaiend voorwerp waar de LEGO-minifiguren op stonden. Ook zijn er verschillende voertuigen uitgebracht in het thema. Al deze producten werden gemaakt van LEGO-blokjes die zijn aangedreven met een trekkoord. Door al deze uitdagende producten verwachtte de woordvoerder dat ze met dertig procent de producten van Ninjago zouden overtreffen. Om reclame te maken stonden de producten van december 2012 tot februari 2013 in de etalages van Hamley’s, in Londen.

Legends of Chima de TV-serie

Legends of Chima is natuurlijk bekend van de TV- serie. De serie was voor het eerst te zien in 2013. De serie is geproduceerd door Cartoon Network in Denemarken. De serie speelt zich af in een fantasiewereld. Deze wereld bestaat uit meerdere stammen.

Chima-stammen

  • De leeuwenstam: De personages van de leeuwenstam wonen onderaan een berg waar ze de speciale stof ‘Chi’ oogsten in de leeuwentempel. Je herkent ze aan de bruine voertuigen, monumenten en gebouwen. 
  • De adelaarstam: Deze personages wonen in de Eagle Spire. Je kan niet naar binnen kijken want er zitten geen ramen of deuren in. De eagles kunnen vliegen en zijn te herkennen aan hun blauwe, witte gele snavels. 
  • Dan heb je nog een krokodillenstam te herkennen aan de groene kleur en hun schuilplaats is in het moeras. 
  • De vierde stam is die van de Gorilla’s. Zij leven in het Gorilla Forest. Wat opvalt is dat ze heel van ‘kerel’ zeggen, dit heeft in hun taal meer dan 1500 betekenissen. 
  • Dan heb je nog de wolfsstam, raafstam en de neushoornstam. De neushoornstam wonen in steengroeve en dit is de domste stam van allemaal.

LEGO Chima heeft superveel verschillende pakketten. Zo heb je dus heel veel van deze bekende dieren uit de verschillende stammen. Neem het op tegen elkaar en ga naar je eigen schuilplaats.Veelgestelde vragen over LEGO Chima

Waar is LEGO Chima het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Chima met het legonummer LEGO Chima het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen. Momenteel zijn er 85+ aanbiedingen van LEGO Chima

Zijn er LEGO Chima aanbiedingen?

Ja, er zijn momenteel 85+ aanbiedingen van lego sets van LEGO Chima. Bekijk de aanbiedingen hier

Vanaf welke leeftijd is LEGO Chima geschikt?

LEGO Chima is geschikt voor de leeftijd vanaf 5-6 jaar Bekijk hier alle lego sets van LEGO Chima