LEGO Ninja Turtles aanbiedingen

LEGO Ninja Turtles

Iedereen kent de Ninja Turtles wel, de stoere schildpadden die door slijm helemaal zijn veranderd. Zij zijn overigens niet als enige veranderd, want ook een muis is veranderd. De muis heet Splinter en leert de Turtles van alles en nog wat over ninja’s. Ze leven in de riolen van Manhattan en hebben daar de leukste avonturen met elkaar. Jij hoeft nu ook geen avontuur meer te missen omdat LEGO nu de leukste sets heeft bedacht om elk avontuur na te spelen. 

LEGO Ninja Turtles Stealth Shell Achtervolging

Er is een indringer in het riool van de Ninja Turtles. De schichtige Fishface is het riool binnengedrongen met een schietende auto, de Stealth Shell. Je moet zorgen dat je de raketten ontwijkt en heelhuids het riool kunt verlaten. Vuur je eigen raketten af op die beruchte Fishface. Het spannende is dat je in het riool bent waar de hele stad bovenop staat. Zorg dus dat Fishface snel het riool verlaat zodat de stad niet in puin komt, dat zou namelijk zonde zijn. In deze set vind je twee minifiguren, die van Fishface en Raphael: de handlanger van Fishface. Verder zitten te gekke wapens en apparatuur in de set waarmee je de twee weg kunt jagen uit het riool. Deze set bestaat uit 162 onderdelen.

LEGO Ninja Turtles Big Rig Sneeuwontsnapping

Er is een probleem! Je moet April helpen te ontsnappen in de Big Rig Truck van de slechteriken. Er is alleen een klein addertje onder het gras. Karai, de grote schurk, heeft de achtervolging al ingezet en zit achter jullie aan met al zijn handlangers in een zwarte SUV. Cross zo snel mogelijk van Karai weg en zorg dat April haar grip niet verliest van de auto, ze hangt namelijk aan de bestuurderscabine. Ontwijk de raketten van Karai en gooi zelf slijm vaten richting de SUV om zo de achtervolgers af te schudden. Als het je eindelijk gelukt is heb je tijd om te kijken naar het geweldige laboratorium wat Karai in zijn Big Rig Truck heeft zitten. In deze set zitten zes minifiguren waaronder Karai en April. Verder heeft deze set 743 onderdelen.

LEGO Ninja Turtles De Shellraiser Straatrace

Dogpound scheurt door de straten van Manhattan met zijn pizzabus. Een klein probleem is dat het giftige pizza’s zijn. Race hem achterna en zorg dat niemand een giftig stukje pizza eet. Leonardo en Michelangelo zijn al onderweg om de schurk te stoppen. Voeg je bij hen en zorg dat je de raketten goed gericht zijn op Dogpound. Als de pizzawagen is uitgeschakeld, kun je op het dak het gevecht doorzetten en zorgen dat je wint. Bij deze set zitten vijf minifiguren inclusief Leonardo en Michelangelo. Ook zitten de twee supersnelle wagens in deze set.Veelgestelde vragen over LEGO Ninja Turtles

Waar is LEGO Ninja Turtles het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Ninja Turtles met het legonummer LEGO Ninja Turtles het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen. Momenteel zijn er 13+ aanbiedingen van LEGO Ninja Turtles

Zijn er LEGO Ninja Turtles aanbiedingen?

Ja, er zijn momenteel 13+ aanbiedingen van lego sets van LEGO Ninja Turtles. Bekijk de aanbiedingen hier

Vanaf welke leeftijd is LEGO Ninja Turtles geschikt?

LEGO Ninja Turtles is geschikt voor de leeftijd vanaf 5-6 jaar Bekijk hier alle lego sets van LEGO Ninja Turtles