LEGO Ziekenhuis aanbiedingen

LEGO Ziekenhuis

Wil jij patiënten in nood redden en behandelen in een ziekenhuis? Is het jouw droom om in een ziekenhuis te werken, maar ben je nog een beetje te jong? LEGO heeft een oplossing. Er zijn twee ziekenhuizen van Lego Friends en een ziekenhuis van LEGO City. De avonturen zijn niet te stoppen met de ziekenhuizen van LEGO.

LEGO Friends Heartlake ziekenhuis (41318)

In het Lego Friends Heartlake ziekenhuis bouwpakket zit een groot ziekenhuis van drie verdiepingen. In dit ziekenhuis kan je alle bewoners van Heartlake City onderzoeken en behandelen in de verschillende kamers. Er zitten onder andere een wachtkamer, receptie, EHBO-ruimte, röntgenafdeling en kraamafdeling in. Naast alle kamers zijn er ook ontzettend veel spullen te vinden, namelijk een rolstoel, fiets, verkoopautomaat, medicijnkastje, weegschaal, verschoontafel, scanner, bedden, hartmonitor en een microscoop. Dan zitten er ook nog kleine accessoires bij zoals een schaar, gips, vergrootglas en een zuigfles. Als je dan dacht dat het niet meer kan, is er ook nog een ambulance en een traumahelikopter die bovenop het ziekenhuis kan landen. 

Niet te vergeten is er natuurlijk een dokter die alle patiënten behandeld. Ook Olivia is in verplegingkleding en er is nog een lief klein baby'tje. Het ziekenhuis bevat 871 onderdelen en drie minifiguren. 

LEGO Friends Heartlake City ziekenhuis (41394)

LEGO Friends heeft niet een maar twee ziekenhuizen. Dit ziekenhuis is net wat kleiner. Het heeft twee verdiepingen, maar er blijft genoeg te beleven. Ook bij dit ziekenhuis zit een ambulance, rolstoel en meerdere behandelkamers. De speelset is voor zes jaar en ouder. Bij het ziekenhuis krijg je de bekende personages, Emma, Ethan en dokter Maria. In totaal zijn er 379 onderdelen en drie minifiguren. 

De sets zijn geschikt voor kinderen tussen de zes en twaalf jaar. De ziekenhuizen moeten allemaal nog wel in elkaar gezet worden, dit is erg makkelijk met de gebruiksaanwijzingen die erbij zitten. 

LEGO City ziekenhuis (60204)

Ook het LEGO City ziekenhuis is noodzakelijk om je inwoners gezond te houden! Het ziekenhuis heeft drie verdiepingen. Bij het ziekenhuis zit ook een ambulance en traumahelikopter zodat je de patiënten zo snel mogelijk kan redden. Als de patiënten zijn aangekomen kan je ze behandelen in de verschillende kamers. Er zitten drie artsen, twee ambulancebroeders, een ziekenhuismedewerker, een moeder, vader en nog drie patiënten. Dan heb je naast de poppetjes ook super veel accessoires zoals verband, een baby bed, baby fles, karretje, naald, injectiespuit, cup cakes en nog veel meer! Genoeg te beleven in het Lego City ziekenhuis met 871 onderdelen en elf minifiguren.