LEGO Draak aanbiedingen

LEGO Draken

Een draak is een fantasiedier die al erg lang bestaat. Je ziet het overal wel, van speelgoed tot dekbedhoezen, series en shirts. Draken zijn al jarenlang niet meer weg te denken. Ook LEGO heeft ontzettend veel draken-sets weten te realiseren. 

LEGO Castle Drakenberg (70403)

Oh nee, de prinses zit gevangen! Ga zo snel mogelijk naar haar toe om haar te bevrijden, maar kijk uit! De gevangenis wordt bewaakt door een gevaarlijke, rode, vuurspuwende draak... Durf jij het gevecht aan te gaan met de draak? Het pakket bevat vijf minifiguren, ridders, drakentovenaar, drakensoldaat en een prinses. De set bestaat uit 376 onderdelen en is voor kinderen vanaf zes jaar. 

LEGO Creator Mytische Wezens

In dit drie-in-een-pakket van LEGO Creator zitten drie hele enge gevaarlijke dieren, waaronder een hele gave vuurspuwende draak. Als je de draak van ver ziet aankomen word je gelijk bang. De draak heeft namelijk hele scherpe klauwen en enge groene ogen. 

Naast de draak kan je er ook een gevaarlijke spin of een enge trol van maken. Het pakket heeft 223 onderdelen en is voor kinderen vanaf zeven jaar. 

LEGO Disney Raya en Sisu Draak (43184)

Draken hoeven niet altijd eng, groot en gevaarlijk te zijn. De verhalen gaan rond dat er een supersierlijke draak bij de waterval zit. Pak je landkaart en stap in de magische wereld van LEGO Disney en ga met Raya op zoek naar deze mooie blauwe draak. De set bestaat uit 216 onderdelen en een minifiguur. Dit pakket van Disney is voor kinderen vanaf zes jaar. Kan jij de draak vinden?

LEGO Elves Draak Redding

Nog een lieve draak zit bij het pakket van LEGO Elves. Red de prinses uit het kasteel. Ga er vliegend naar toe op de draak. Je hoeft niet bang te zijn, want met deze draak ben je altijd veilig. Hij ziet er superlief en schattig uit, maar als je wordt aangevallen zal de draak altijd aan jouw kant staan en je helpen. Dit pakket bevat 833 onderdelen en twee minifiguren. De set is voor kinderen vanaf negen jaar. 

LEGO Ninjago Movie Groene Ninja Mecha Draak

Ga op avontuur met deze gevaarlijke draak van LEGO Ninjago en speel de scènes na van de serie. Ga het gevecht aan tussen vader Garmadon en de groene Ninja. Wie wint de strijd? Jij bepaalt het met dit pakket van LEGO Ninjago. De set bestaat uit 544 onderdelen en vier minifiguren. Het is voor kinderen vanaf acht jaar.