LEGO Racers aanbiedingen

LEGO Racers

Race tegen je vrienden met de verschillende voertuigen van LEGO Racers. Dit is een thema van LEGO met meerdere racevoertuigen. Zet je eigen auto, motor of boot in elkaar en doe wedstrijden tegen en met je vrienden. Hieronder zie je een aantal LEGO Racers aanbiedingen. 


LEGO World Racers Slangen Koof

In dit pakket van LEGO Racers zitten twee motors. Zet ze in elkaar en je bent klaar voor de race. Race je liever op de groene motor nummer 21, of toch liever op de rode motor? Race op de racebaan, door het bos of de woestijn, met deze motoren kan je overal komen. Dit pakket bevat 57 onderdelen en is voor kinderen vanaf zeven jaar.


LEGO World Racers Riffenrace

Race je liever op het water? Dan heeft LEGO Racers dit pakket voor jou! In dit pakket zitten twee hele gave boten. Je hebt team groen en team rood. Beide boten zijn razendsnel. Het startsein luidt! Trap het gas in, ga voorbij de start en win de wedstrijd. Kijk wel uit voor de haai die rondzwemt in de zee. Wie komt er het eerst over de finish en wint de trofee? Dit pakket bevat 191 onderdelen en heeft drie minifiguren. Het is voor kinderen vanaf zeven jaar.


LEGO World Racers Wrakkenweg

Rijd je toch liever in een raceauto dan hebben ze daar bij LEGO Racers ook genoeg van. Kies wederom uit team rood of team groen. Zet de auto in elkaar en zorg dat jij de snelste auto maakt. Zijn alle lichten uit race dan zo hard als je kan en wie weet ga jij als eerste over de finishlijn en win jij de grote beker! Met dit pakket rij je in teams van twee, bij beide auto’s zitten twee poppetjes. De set bestaat uit 292 onderdelen en is voor kinderen vanaf zeven jaar.


LEGO Racers Ferrari Truck 8185

Ferrari is een superbekend automerk, ook wel bekend van de raceauto's van de Formule 1. Bouw je eigen Ferrari-raceauto en ga er mee op reis naar verschillende racebanen. De Ferrari kan in de bijbehorende Ferrari Truck. Wees voorbereid op de race en zorg dat je gelijk van start kan op de racedag. Dit pakket bevat 534 onderdelen en vier minifiguren. De set is voor kinderen vanaf acht jaar. Ben je helemaal fan van Ferrari? Dan heeft LEGO Racers nog een grotere Ferrari raceauto, met productnummer 8157. Dit is een schaalmodel van de echte Ferrari F1 1:9. De auto bestaat uit 997 onderdelen en is voor kinderen vanaf negen jaar.Veelgestelde vragen over LEGO Racers

Waar is LEGO Racers het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Racers met het legonummer LEGO Racers het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen. Momenteel zijn er 40+ aanbiedingen van LEGO Racers

Zijn er LEGO Racers aanbiedingen?

Ja, er zijn momenteel 40+ aanbiedingen van lego sets van LEGO Racers. Bekijk de aanbiedingen hier

Vanaf welke leeftijd is LEGO Racers geschikt?

LEGO Racers is geschikt voor de leeftijd vanaf 5-6 jaar Bekijk hier alle lego sets van LEGO Racers