LEGO Batman aanbiedingen

LEGO Batman

Batman is een superheld die vast veel mensen wel kennen. In het Nederlands betekent Batman ‘vleermuisman’. Hij is een superheld die geen tijd kent. Je kunt hem in elke tijd plaatsen, het maakt voor hem niet uit. Hij is een misdaadbestrijder geworden doordat kleine Bruce zijn ouders verloor doordat een roofoverval niet goed is gegaan. Bruce, nu Batman, heeft het allemaal voor zijn ogen zien gebeuren. Nu beleeft Batman de spannendste avonturen. Kun jij nu geen genoeg krijgen van Batmans avonturen? LEGO heeft nu ook LEGO sets voor de echte Batman-fans.

LEGO Batman vs. The Joker: Batmobile Achtervolging

The Joker is opgedoken bij een bank. Hij heeft zijn auto, Hot Rod, al aan de kluis vastgemaakt om die open te breken. Lukt het jou samen met Batgirl The Joker te stoppen en het geld veilig terug te stoppen in de kluis? Batman heeft de Batmobile tot zijn beschikking met allemaal verschillende soorten gadgets om te helpen. The Joker maakt geen schijn van kans als Batman en Batgirl hun krachten samenbinden. In deze set zitten verschillende minifiguren, zoals Batman en The Joker. Je moet de Batmobile wel zelf in elkaar weten te zetten met het instructieboekje. Ga dit spannende avontuur aan en zorg dat The Joker gestopt wordt.

LEGO Batman Joker’s Trike Achtervolging

Het is weer zover, The Joker is weer in de stad en is opnieuw allerlei kattenkwaad aan het uithalen. Hij racet de stad door met zijn Monsterstrike. Deze coole bolide heeft maar drie wielen. Verder heeft hij de sterkste wapens en er komen vlammen uit de uitlaat. Oh! Daar komt Batman al aan met zijn fantastische Batmobile. Hij is niet alleen, Harley Quinn en haar megagrote hamer zijn ook mee. Lukt het Batman en Harley Quinn de beruchte boef op te pakken? Dat is een avontuur die helemaal aan jou ligt. In deze set zitten vier minifiguren waaronder Harley Quinn en Batman. Verder zit de Batmobile ook in de set samen met de Monsterstrike. 

LEGO Batboot De Penguin Achtervolging

Er is een probleem, The Penguin is ontsnapt. Hij heeft alleen wel een gekke boot, namelijk in de vorm van een eend! Ga samen met Batman en de Batboot erachteraan en zorg dat Penguin niet ontsnapt. Op de Batboot heb je nu lasers zitten die je kunt richten op de gekke eendenboot zodat de boot gaat zinken, waardoor je Penguin achter tralies kunt zetten. Durf jij dit avontuur aan?Veelgestelde vragen over LEGO Batman

Waar is LEGO Batman het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Batman met het legonummer LEGO Batman het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen. Momenteel zijn er 59+ aanbiedingen van LEGO Batman

Zijn er LEGO Batman aanbiedingen?

Ja, er zijn momenteel 59+ aanbiedingen van lego sets van LEGO Batman. Bekijk de aanbiedingen hier

Vanaf welke leeftijd is LEGO Batman geschikt?

LEGO Batman is geschikt voor de leeftijd vanaf 3 jaar Bekijk hier alle lego sets van LEGO Batman