LEGO voor Jongens aanbiedingen

LEGO voor jongens

LEGO is al jaren een van de bekendste soorten speelgoed. Dit komt omdat ze van alles wat hebben: van speelgoed voor kinderen tot moeilijke bouwwerken voor volwassenen en van leuke prinsessen en LEGO Friends tot stoere ridders en piraten. Voor jongens zijn er superveel leuke LEGO-sets te vinden, want LEGO is vanaf het begin al gefocust op jongensspeelgoed. Inmiddels zijn er veel verschillende soorten LEGO-thema’s. Hieronder focussen we op de LEGO-producten voor jongens. 

LEGO Technic

Veel jongens zijn van zichzelf al erg technisch, daarom is het thema van LEGO Technic perfect voor jongens. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan kun je je misschien eens wagen aan een bouwset van LEGO Technic. Bij alle LEGO-pakketten moet je natuurlijk dingen in elkaar zetten maar bij Technic is dit net wat ingewikkelder. Zo zijn de graafmachines, auto’s, vrachtwagens, trekkers, raceauto’s, helikopters en hijskranen allemaal beweegbaar. Je zet de voorwerpen zo in elkaar dat je de voertuigen echt kan bewegen en zijn daardoor vaak erg realistisch.

Jongensthema’s

LEGO heeft ontzettend veel verschillende thema’s voor jong, oud, voor een jongen of voor een meisje. Je kan het zo gek niet bedenken of LEGO heeft het. Zo heb je bijvoorbeeld LEGO Star Wars, Ninjago, Minecraft, Super Heroes, Harry Potter, Batman, Racers, Pirates, Castle, Toy Story, Cars, Pirates of the Caribbean en nog veel meer! Bouw de mooiste en grootste kastelen met LEGO Castle en bescherm het kasteel met de ridders. Bescherm vervolgens jouw land met de piraten van LEGO Piraten of race over de weg met de auto’s van LEGO Racers of Cars. Speel met je favoriete superhelden met de sets van LEGO Super Heroes of LEGO Batman. Breng je speelgoed tot leven met de set van LEGO Toy Story en ga op avontuur met de sets van LEGO Harry Potter. Al met al valt er genoeg te beleven met de verschillende thema’s en sets van LEGO. 

Waarom LEGO goed voor je is

Fantasie is superbelangrijk voor de ontwikkeling voor ieder kind. Met LEGO kan jouw kind zijn eigen verhalen bedenken en zich ontwikkelen. Dit stimuleert de creativiteit van je kind. Met LEGO kan je natuurlijk een bouwpakket maken en dit is weer goed voor de ruimtelijke inzicht van je kind. Verder leer je instructies op te volgen. Het is eigenlijk een heel proces, van het goede blokje vinden en in elkaar zetten, tot het spelen en je eigen verhalen bedenken. Het verbetert de motoriek en je kind leert oplossend te denken als er bijvoorbeeld een blokje mist.