LEGO Vrachttrein aanbiedingen

LEGO Vrachttreinen

LEGO heeft verschillende treinen, van passagierstreinen tot stoomtreinen en vrachttreinen. De LEGO-treinen hebben verschillende soorten gekend. De eerste set is uitgebracht in 1966, deze trein moest je met de hand besturen. In 1969 kwamen er treinen op twaalf volt, later werd dit negen volt. In 1980 begonnen de treinen wat meer op de realiteit te lijken. Ook kwamen er bestuurbare wissels, ontkoppelaars en seinen. In 2006 kwam er een afstandsbediening om het allemaal wat simpeler en goedkoper te maken. Met de afstandsbediening kan je de trein laten rijden maar ook kan je de lichten aan doen. 

LEGO City Treinen Vrachttrein 60198

Laad de vrachtrein van LEGO City in met al je vracht en rij over het spoor naar de plek van bestemming. Er zitten zestien rechte rails en zestien gebogen rails bij. Oh nee, dieven proberen je vracht te beroven! Ga er achteraan met de hijskraan, haal het vracht snel weg en doe het in de bus. Rij weg en zorg dat de dieven je vracht niet te pakken krijgen. Werk samen met je collega’s en bescherm je vracht! Het pakket bevat wel 1226 onderdelen en zes minifiguren waarvan, treinmedewerkers, beveiligers en een boef. De set is voor kinderen vanaf zes jaar.

LEGO City Vrachttrein 60052

Met deze vrachttrein van LEGO City kun je superveel goederen rondbrengen naar verschillende bestemmingen. Zorg dat de goederen op tijd aankomen en help de trein uitpakken met de heftruck en hijskranen. Je kan de trein besturen met een afstandsbediening. De set heeft acht rechte rail, twintig bochten en twee wissels. Het pakket bestaat uit 888 onderdelen en vier minifiguren waarvan, allemaal medewerkers. 

LEGO City Vrachttrein 7939

Met de grote kraan kun je zware containers op de trein laden. Ook auto’s kunnen vervoerd worden op de trein. Help de medewerkers alles op tijd te leveren. Bij deze set zitten veel verschillende rails, meerdere minifiguren zoals een machinist en medewerkers. Verder bevat het pakket 839 onderdelen en het is voor kinderen boven de zes jaar. 

LEGO City Zware Goederen Vrachttreinen 60098

LEGO City heeft nog een vrachttrein. Ook hier zitten treinmedewerkers, een trein, afstandsbediening en een hijskraan om je spullen op de trein te tillen. Ook zit er een shovel bij! 

LEGO City wissels 60238

Vind je jouw treinrails net wat te klein en wil je verder reizen? Om je treinsets uit te breiden heb je in dit pakket extra rails, vier gebogen rails en twee wissels. Het bevat acht onderdelen en er zit geen trein bij, want het is puur bedoeld om andere sets uit te breiden.