LEGO Volkswagen Camper aanbiedingen

LEGO Volkswagenbus

Als je lekker op reis wil gaan, dan is dit je kans! Je kunt alle leuke plekken bezoeken met je nieuwe Volkswagencamper van LEGO. Bezoek de hele wereld en geniet van je mooie reis die je kunt maken met dit toffe ontwerp van LEGO. Er is genoeg uitdaging want je Volkswagenbus mag onderweg natuurlijk niet kapot gaan. Ga dus snel dit avontuur aan en ga op reis met de tofste bus die ook een stuk goedkoper is dan een echte Volkswagen bus.

Avontuur met de LEGO Volkswagenbus

Deze te gekke set van LEGO zit nu boordevol nieuwe dingen om uit te proberen. Als je namelijk van reizen houdt is deze set echt iets voor jou. Je kunt het model zelf in elkaar zetten en de tofste plekken bezoeken. De camper heeft een mooi interieur waar je al jouw spulletjes in kunt zetten die je nodig hebt tijdens je reis. De Volkswagenbus heeft veel dezelfde details van een echte Volkswagenbus. Zo is de authentieke voorruit hetzelfde en ook de mooie stoffen gordijntjes zijn terug te vinden in deze set. Niet alleen kun je slapen in de camper, er is ook nog ruimte voor een stoffen tentje die bij deze set zit. Je kunt dus lekker je vakantie plannen en alle plekken zien die je maar wil zien. Verder zitten er bij deze set meerdere dingen zoals een surfplank en twee uitklapstoeltjes. Er valt dus genoeg te beleven met je bus, ontdek alles en ga maar snel op deze onvergetelijke reis!

Informatie over de set

De Volkswagenbus van LEGO is natuurlijk wel iets kleiner dan een normale Volkswagenbus. De afmetingen voor deze LEGO-bus zijn vijftien centimeter hoog, 35 centimeter lang en veertien centimeter breed. De set telt maar liefst 2207 onderdelen die jij dus in elkaar moet zetten met behulp van een omschrijving. Verder heeft deze set geen minifiguren, maar deze kun je er nog apart bij kopen. Daarnaast heeft deze bus een mooie blauwe kleur, een mooie opvallende kleur dus. De bus is vooral bedoeld voor mensen boven de achttien jaar, dit heeft vooral te maken met de moeilijkheidsgraad van de bus. Het is een complex bouwwerk die veel tijd en aandacht kost, maar geen enkele klus is te moeilijk: dus succes met het bouwen van deze prachtige set.