LEGO Creator aanbiedingen

LEGO Creator aanbieding

De sets van LEGO Creator zijn 3-in-1. Dit betekent dat jouw kind drie keer zo lang kan genieten van het bouwpakket! In deze set vindt je drie verschillende bouwprojecten, wat zorgt voor nog meer speelplezier. Echte LEGO-fans zullen het fantastisch vinden om verschillende modellen te bouwen, aan te passen en weer te herinrichten. Zo krijgt jouw kind steeds meer bouwervaring, wat zorgt voor een boost van zelfvertrouwen. Wel zijn de bouwpakketten van LEGO Creator voornamelijk gefocust op het bouwen van modellen en minder op de speelwijze.

Variatie

Zoals net al werd genoemd, bieden de sets van LEGO Creator drie bouwwerken in één pakket. Met dezelfde stenen kun je dus drie verschillende creaties maken. Een voorbeeld van zo’n set is een propellervliegtuig dat kan worden omgebouwd tot straaljager of helikopter. Je kunt niet alleen voertuigen vinden in het LEGO-thema, maar ook huizen en verschillende dieren. Dit zorgt voor voldoende variatie, zodat jouw kind nooit raakt uitgekeken op zijn bouwset en zo is er voor iedereen wel wat leuks te vinden. Wel kan er maar één figuur tegelijkertijd worden opgebouwd. Het is dus niet mogelijk om aan de drie modellen op hetzelfde moment te werken.

Fantasierijke beleving

De sets van LEGO Creator stimuleren jouw kind om zelf aan de slag te gaan. Naast dat ze de instructies van de drie bouwwerken op kunnen volgen, kunnen kinderen ook hun eigen creaties maken met de vele steentjes. Laat hun fantasie op de vrije loop en geniet van hun verhalen terwijl zij aan het bouwen zijn. Bovendien wordt de technische ontwikkeling gestimuleerd door het bouwen van verschillende creaties. De eerste technische snufjes worden al mogelijk gemaakt bij LEGO Creator, waardoor de kinderen steeds verder kunnen uitbreiden in de verschillende thema’s van LEGO. Naast dat het natuurlijk erg leuk is, is LEGO Creator ook leerzaam.

Populaire bouwsets

  • 31102 Vuurdraak: De leuke bouwset van LEGO Creator biedt drie verschillende mogelijkheden. Bouwers kunnen een vuurspuwende draak creëren met ledematen die kunnen bewegen. Vervolgens is het mogelijk om de draak om te toveren tot een sabeltandtijger. Of gaat jouw kind liever eerst voor de schorpioen?
  • 31117 Ruimteraket: Voor de ruimteliefhebbers onder ons is de ruimteraket van LEGO Creator een echte aanrader. In dit pakket vind je drie verschillende bouwmogelijkheden: een raket, een spaceshuttle en een maanlander. Bovendien krijg je bij dit pakket een minifiguur in de vorm van een astronaut, die alle drie de ruimteschepen kan besturen.
  • 31109 Piratenschip: Voor de bouwers met wat meer ervaring is het Piratenschip van LEGO Creator een ware uitdaging. Het is namelijk een gedetailleerde set met bewegende zeilen, kanonnen en een kajuit waarvan de luiken open kunnen. Bovendien krijg je bij deze set drie minifiguren, een haai en een papegaai. Wanneer je bent uitgekeken op het piratenschip, kun je deze ombouwen tot piratenherberg of een schedeleiland. Dit pakket zal nooit vervelen!
  • 31118 Strandhuis: De strandliefhebbers zullen hun ogen uitkijken bij het bouwen van het Strandhuis. Naast het strandhuis kun je met dezelfde stenen een vuurtoren of een zwembadhuis bouwen. Met een zomers briesje is het zomergevoel compleet!

Veelgestelde vragen over LEGO Creator

Waar is LEGO Creator het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Creator met het legonummer LEGO Creator het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen. Momenteel zijn er 336+ aanbiedingen van LEGO Creator

Zijn er LEGO Creator aanbiedingen?

Ja, er zijn momenteel 336+ aanbiedingen van lego sets van LEGO Creator. Bekijk de aanbiedingen hier

Vanaf welke leeftijd is LEGO Creator geschikt?

LEGO Creator is geschikt voor de leeftijd vanaf 3 jaar Bekijk hier alle lego sets van LEGO Creator