LEGO Hero Factory aanbiedingen

LEGO Hero Factory

Heel ver weg ergens in de verre toekomst ligt een stad met heel veel high tech. Deze stad heet Makuhero. In deze stad worden elke dag meerdere helden geproduceerd in een grote fabriek. De Hero Factory is daar in de stad gevestigd. Deze fabriek was opgericht om al het kwaad te bestrijden in het hele universum waaronder ook de gevaarlijkste schurken op de melkweg. Het grootste verhaal van de Hero Factory draait rond het Alpha Team, die de strijd aangaan op verschillende werelden tegen allerlei schurken.

LEGO Hero Factory Fire Lord

Er is een groot probleem! Fire Lord, de leider van de vuurvreters, heeft weer iets uitgespookt. Hij heeft namelijk de wanden opengebroken van het Ruimtestation 22. Hij heeft samen met zijn handlangers een plan bedacht om allerlei verschillende soorten munitie te stelen, die hij weer kan gebruiken voor alle wapens die hij heeft. Hij heeft gevaarlijke wapens waarmee hij dit ruimtestation is binnengedrongen zoals zijn lavaschieter en zijn magma vlammenwerper. Ook heeft hij een goed pantser waar bijna niks doorheen komt. Lukt het jou om samen met het Alpha-team deze superschurk op te pakken?

LEGO Hero Factory Black Phantom

Er is stress in de Hero Factory. De grote Black Phantom is de Hero Factory binnengedrongen. Er moet alles aan gedaan worden om hem te stoppen. Hij is alleen wel bewapend met een Arachnix-drone, verschillende soorten sabelschieters, een staf met een superscherp zwaard en ook een knots ontbreekt niet in deze wapencollectie. Maar omdat hij zo goed gewapend is, moet je wel oppassen dat je niet geraakt wordt door een van deze wapens. Vecht nu tegen de Black Phantom en jaag hem weg uit de Hero Factory voordat hij nog meer schade aanricht.

LEGO Hero Factory Koninginnebeest vs. Furno, Evo en Stormer

Een lid van de Hero Factory Alpha-team is gevangen in een cocon van het Koninginnebeest. Stormer zit namelijk op de rug van het beest. Het Koninginnebeest probeert hem tot een ultiem beest te maken. Ook Ferno loopt in gevaar want het beest heeft ook een plan bedacht voor Ferno. Dat mag allemaal niet gebeuren natuurlijk! Ga samen met het team het gevecht aan met deze koningin. Pas wel op voor haar giftige klauwen en haar enorme grijpstaf. Gelukkig hebben jullie ook verschillende wapens tot jullie beschikking waarmee jullie de aanval van de koningin kunnen weren. Jullie hebben namelijk boordwapens en raketten. Durf jij deze spannend strijd aan om te zorgen dat Stormer niet veranderd in een ultiem beest?Veelgestelde vragen over LEGO Hero Factory

Waar is LEGO Hero Factory het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Hero Factory met het legonummer LEGO Hero Factory het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen. Momenteel zijn er 40+ aanbiedingen van LEGO Hero Factory

Zijn er LEGO Hero Factory aanbiedingen?

Ja, er zijn momenteel 40+ aanbiedingen van lego sets van LEGO Hero Factory. Bekijk de aanbiedingen hier

Vanaf welke leeftijd is LEGO Hero Factory geschikt?

LEGO Hero Factory is geschikt voor de leeftijd vanaf 3 jaar Bekijk hier alle lego sets van LEGO Hero Factory