LEGO Super Mario aanbiedingen

Bekijk alle LEGO Super Mario aanbiedingen

Pas op voor die bananenschil en grijp die munten! Waan je in de wereld van Super Mario met LEGO Super Mario met jouw favoriete personage. Breng Mario of Luigi tot leven en ga aan de slag in verschillende werelden. Combineer sets met elkaar en binnen de kortste keren heb jij de wereld van Super Mario nagebouwd. Met de LEGO Super Mario-app krijg jij toegang tot bouwhulpmiddelen, leuke ideeën en je kunt jouw geweldige bouwkunsten delen met anderen.

Nieuwe spelervaring

Ontdek een heel nieuwe spelervaring dankzij het LEGO-thema Super Mario. Dankzij de interactiviteit is dit thema in een heel nieuw jasje gestoken. Wanneer je wilt beginnen met bouwen aan dit thema, begint dit bij de startset. De startset bevat namelijk een interactieve Mario of Luigi, die je nodig hebt om te kunnen starten met een geheel nieuw avontuur. Wanneer je eenmaal bent begonnen aan de startset, kun je uitbreiden met andere sets. Ga bijvoorbeeld voor de 71380 LEGO Super Mario makersset. Deze creatieve set bevat namelijk drie aanpasbare blokken, die je op verschillende manieren in elkaar kunt zetten. De bouwmogelijkheden zijn eindeloos! Wijk van de regels af en sla jouw eigen weg in: met LEGO Super Mario mag alles.

Interactieve personages

Wist je dat LEGO Mario en LEGO Luigi een ingebouwde bewegingssensor hebben? Zo weet het personage altijd op welke plek hij staat en in welke positie hij is terechtgekomen wanneer hij een salto maakt, een sprong of naar links glijdt! Dankzij de ingebouwde speaker hoor je de bekende Mario-geluiden. De bekende deuntjes, geluidseffecten en zijn welbekende reacties. Met de Bluetooth-connectie is Mario altijd bereikbaar. Op de rug van Mario en Luigi zit een knop die je kunt activeren. Zo verbind je het personage met de app, zodat jij altijd weet voor welke nieuwe uitdagingen hij komt te staan, welke slechteriken hij heeft verslaan en hoeveel munten hij heeft verzameld.

App

Met de bijgeleverde gratis app van LEGO Super Mario beleef jij nog meer speelplezier. Je kunt dankzij de app de LEGO-sets nog makkelijker in elkaar zetten met de zoom- en draaiknoppen. Ook krijg je dankzij de app genoeg inspiratie, spelideeën en je kunt met jouw vrienden via een veilige omgeving jouw bouwkunsten en scores delen. De app hoef je niet per se te gebruiken tijdens het spelen, maar je kunt wel jouw scores bijhouden. Ook wordt het aangemoedigd om de sets opnieuw te bouwen.

Ga terug in de tijd

Voor de liefhebbers van Super Mario Bros is deze bouwset een nostalgische ervaring: je kunt namelijk een retro-televisie nabouwen inclusief het Nintendo Entertainment System mét een controller, een kabel en een stekker. Met andere woorden zit deze bouwset dus boordevol details. De tv kun je zelf bouwen met een plat 8-bit Mario-figuur voor op het televisiescherm. Er zit ook een actiesteen bij die je kunt scannen met een interactieve Mario of Luigi. Deze zit echter niet bij het pakket inbegrepen. Net zoals vroeger in de game reageert het personage op slechteriken, objecten en munten.

Veelgestelde vragen over LEGO Super Mario

Waar is LEGO Super Mario het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Super Mario met het legonummer LEGO Super Mario het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen. Momenteel zijn er 76+ aanbiedingen van LEGO Super Mario

Zijn er LEGO Super Mario aanbiedingen?

Ja, er zijn momenteel 76+ aanbiedingen van lego sets van LEGO Super Mario. Bekijk de aanbiedingen hier

Vanaf welke leeftijd is LEGO Super Mario geschikt?

LEGO Super Mario is geschikt voor de leeftijd vanaf 3 jaar Bekijk hier alle lego sets van LEGO Super Mario