LEGO Space Police aanbiedingen

LEGO Space Police

De stoere leden van de Space Police zijn weer eens onderweg om de ruimte te redden van de gekke aliens die daar rondlopen. Lukt het jou om samen met de Space Police de criminelen op te pakken die daar de boel gevaarlijk maken? Kijk welke spannende avonturen er te beleven vallen in de ruimte, LEGO heeft namelijk de leukste sets om jouw dromen waar te maken.

LEGO Space Police Alien Pitstop

Een grote Alien Crimineel wil zijn schip laten repareren. Daarvoor gaat hij naar Squid Man's Pitstop. Verder zijn Squid Man en de crimineel ook van plan een gouden kluis te stelen. De ruimtepolitie wil daar een stokje voor steken omdat ze natuurlijk de crimineel willen oppakken. Squid Man wil juist de crimineel helpen. Lukt het de politie om de crimineel te pakken ondanks dat Squid Man de politie tegenwerkt? Dat kan jij nu beslissen met deze toffe LEGO-set. In de set zitten verschillende minifiguren waaronder Squidman en een officier van de ruimtepolitie. Verder zit de geheime gouden kluis in de set en de gehele pitstop van Squidman. Durf jij dit avontuur aan met de space politie?

LEGO Space Police Centrale

De Space Police heeft natuurlijk een plek nodig om de gevaarlijkste criminelen in op te sluiten. In deze toffe set heb je de gehele centrale van de ruimte politie om hun een handje te helpen. Er is eigenlijk nog wel een probleem. Een van de criminelen die nog niet in de gevangenis zit wil de andere gevangenen bevrijden. Probeer samen met de stoere mensen van de Space Police deze crimineel op te pakken en hem aan de goede kant van de tralies te zetten. In deze set zit dus de gehele centrale met alles erop en eraan. Verder zitten er ook verschillende minifiguren in deze set zoals de schurk Craniac. Probeer samen met de Space Police deze schurk op te pakken en zorgen dat niemand vrij komt.

LEGO Space Police De Goudroof

Er is grote stress bij de bank. Frenzy de superschurk is van plan om goud te stelen vanuit de ruimtejager. Hij gebruikt zijn Hyper Hopper om snel vooruit te komen en zo het goud te stelen. Gelukkig heb je ijsstralen om Frenzy te bevriezen en hem in de boeien te slaan. Maar dat is natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan. In deze set bestaat uit maar liefst 205 stukjes. Verder zijn er ook minifiguren zoals Frenzy. Pak Frenzy zo snel mogelijk op en gooi hem in de gevangenis je kunt het!


Veelgestelde vragen over LEGO Space Police

Waar is LEGO Space Police het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Space Police met het legonummer LEGO Space Police het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen. Momenteel zijn er 12+ aanbiedingen van LEGO Space Police

Zijn er LEGO Space Police aanbiedingen?

Ja, er zijn momenteel 12+ aanbiedingen van lego sets van LEGO Space Police. Bekijk de aanbiedingen hier

Vanaf welke leeftijd is LEGO Space Police geschikt?

LEGO Space Police is geschikt voor de leeftijd vanaf 5-6 jaar Bekijk hier alle lego sets van LEGO Space Police