LEGO Robot aanbiedingen

LEGO Robots

Er komen steeds meer robots in de wereld. Er wordt al voorspeld dat er banen worden overgenomen. Denk jij dat de mensenwereld ooit wordt overgenomen door robots?

LEGO heeft meerdere robotpakketten die je in elkaar kan zetten en waarmee je helemaal los kan gaan met je eigen fantasie verhalen.

LEGO VIDIYO HipHop Robot BeatBox (43107)

Deze supergave robot van LEGO VIDIYO is niet zomaar een robot. Als je de app ‘LEGO VIDIYO’ downloadt kan je je eigen robot tot leven brengen. In het pakket zitten bepaalde steentjes met bewegingen. Als je deze op een bepaalde volgorde plaatst, zie je op je telefoon of tablet dat jouw robot beweegt. De bewegingen kan je dus zelf bedenken met de blokjes en de app, ook heeft de robot een speciaal effect dat alles zwart-wit kan worden behalve de robot zelf, die wordt goud. Dans samen met je robot en maak muziek en doe optredens met de robot van LEGO VIDIYO. Dit pakket bestaat uit 73 onderdelen en is voor kinderen vanaf zeven jaar.

LEGO Creator Ruimtemijnbouw Mecha (31115)

Ook dit robotpakket is niet zomaar een pakket. Met de blokjes van dit pakket kan je namelijk drie verschillende robots maken. Ga op avontuur met een van de robots. Zet ze allemaal in elkaar en ontdek welke jij het leukste vindt. Ga de ruimte in en ga op zoek naar de kristallen die daar te vinden zijn. Het pakket bestaat uit 327 onderdelen en is voor kinderen vanaf zeven jaar. 

LEGO BOOST (17101)

Als er nog niet genoeg speciale robotpakketten zijn, dan heb je er nog een. Als je de app van ‘LEGO BOOST’ download kan je ook deze robot tot leven brengen. Hij kan voortbewegen en zelfs dansen, praten en communiceren. In het pakket zit ook nog een robotkat die kan eten, drinken en spinnen en nog een gitaar waarmee je kan optreden. In totaal zitten er vijf robots in. De set bestaat uit 847 onderdelen en is voor kinderen vanaf zeven jaar.

LEGO Mindstorms Robot Uitvinder (51515)

Het houdt maar niet op, want LEGO heeft nog een speciale robot set en ook in dit pakket zitten meerdere robots. Er zijn verschillende robotvoertuigen en natuurlijk ook twee ‘gewone’ robots. Deze set is wederom gekoppeld aan een app. In de robots zitten sensoren, luidsprekers en motoren. De set bestaat uit 949 onderdelen en is voor kinderen vanaf tien jaar.