LEGO City aanbiedingen

LEGO City aanbieding

Het meest populaire thema van LEGO is LEGO City. Dit komt door de talloze herkenbare sets, zoals de brandweercollectie, politiecollectie, ruimtecollectie en de set van het ziekenhuis. De kinderen kunnen zich wanen in de rol als jonge bouwer en zijn of haar eigen stad realiseren. LEGO City biedt de mogelijkheid om kinderen helemaal op hun eigen manier te spelen, in hun eigen fantasiewereld. Urenlang speelplezier gegarandeerd!

LEGO City in de voorgaande jaren

Het thema werd in 1978 voor het eerst gelanceerd, samen met de bekende LEGO-poppetjes. Toentertijd werd ook LEGO Castle en LEGO Space uitgebracht. Echter, had dit thema nog niet de naam ‘LEGO City’. Toen werd er gesproken over ‘Legoland’, ‘LEGO Town’ en als laatst ‘LEGO World City’. In 2005 werd pas de naam ‘LEGO City’ geïntroduceerd, waarvan LEGO Space ook onderdeel werd. Tot op de dag van vandaag is LEGO City nog steeds een van de populairste thema’s. Dat is ook niet zo gek, want met LEGO City kan jouw kind zich helemaal inleven in zijn of haar eigen fantasiewereld.

Een eigen stad bouwen

Met LEGO City is jouw kind zijn of haar eigen architect. Met meerdere sets van LEGO City kan jouw kind al een aardige stad bouwen. Hij of zij kan bijvoorbeeld verschillende huizen bouwen en zo een eigen dorp samenstellen. Met de brandweer van LEGO City worden de katjes uit de boom gehaald en op het politiebureau van LEGO City worden straffen uitgedeeld aan de boeven. Daarnaast is er in de stad veel te beleven en moeten mensen naar hun werk. Zo kunnen de inwoners aan de slag bij de brandweer, de politie of bij de haven. Ook kun je een boerderij bouwen, waar verschillende groenten worden geoogst en waar de koeien worden gemolken.

Ruimtevaart

Niets is te gek bij LEGO City. Wanneer jouw kind ervan droomt om in raketten rond te vliegen of in een helikopter te sjezen, kun je met LEGO City Space de lucht in. Kinderen kunnen bijvoorbeeld hun eigen vliegveld bouwen met gepersonaliseerde vliegtuigen. Zo zorgt jouw kind ervoor dat de inwoners van de stad kunnen genieten van een vakantie of dat astronauten naar de maan kunnen. Dankzij het variërende aanbod binnen LEGO City kan jouw kind zich helemaal opleven in zijn of haar eigen fantasiewereld.

Sets LEGO City

LEGO City heeft verschillende sets voor kinderen vanaf vier en vijf jaar. Voor de bouwers met minder ervaring bevatten sommige sets een startsteen. Dit is bedoeld om een beginnetje te maken aan het bouwpakket, waardoor jouw kind zelfvertrouwen krijgt om zelfstandig te bouwen. Bovendien kan jouw kind ook gebruikmaken van de LEGO bouwinstructies-app. Via deze app kan jouw kind de nieuwe set van LEGO City inzoomen, draaien en in 3D bekijken. Dit maakt het bouwen nóg makkelijker!

Voor de oudere kinderen met meer bouwervaring zijn er sets met grotere onderdelen. Sommige bevatten zelfs onderdelen met een beweeggedeelte. Dit zorgt voor meer spanning en uitdaging. Al met al heeft LEGO City een gevarieerd aanbod wat betreft bouwsets. Voor ieder kind wat wils!

Veelgestelde vragen over LEGO City

Waar is LEGO City het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO City met het legonummer LEGO City het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen. Momenteel zijn er 982+ aanbiedingen van LEGO City

Zijn er LEGO City aanbiedingen?

Ja, er zijn momenteel 982+ aanbiedingen van lego sets van LEGO City. Bekijk de aanbiedingen hier

Vanaf welke leeftijd is LEGO City geschikt?

LEGO City is geschikt voor de leeftijd vanaf 2 jaar Bekijk hier alle lego sets van LEGO City