LEGO Fiat 500 aanbiedingen

LEGO Fiat 500

Wie vindt de Fiat 500 nou geen leuke auto? De auto heeft namelijk zo’n vrolijke en leuke  uitstraling! De Fiat is er vaak in de leukste kleuren. De Fiat 500 is een auto die steeds populairder wordt, je ziet ze steeds vaker rijden. Dus komt LEGO nu met een Fiat 500 die jij zelf in elkaar kunt zetten! De Fiat hoort bij de LEGO Creator-collectie, dit thema heeft al superveel leuke auto’s zoals een Mini Cooper, Volkswagen, Aston Martin, sportwagens, Porsche en nu dus ook de Fiat 500. LEGO Creator heeft niet een, maar wel twee pakketten van een Fiat 500. Hieronder zullen wij deze pakketten bespreken.

LEGO Creator Expert Fiat 500

Deze Fiat 500 van LEGO Creator is in een hele mooie gele kleur. Je kan de hele wereld over reizen met deze mooie auto. Stop onderweg om wat mooie foto’s te maken of ga terug in de tijd en schilder een mooi landschap met het doek en de verf die in dit pakket zitten. De auto is van allemaal kleine onderdelen gemaakt, zo lijkt het superrealistisch en kan hij ook nog eens zijn deuren openen. De details ontbreken zeker niet bij deze mooie Fiat. Zo zit achterop de auto een bagagerek met daarbij een koffer. Zelfs de achterklep, het dak en de motorkap kunnen open. In de auto zit een schildersezel met een doek en verf. De set is voor iedereen die zestien jaar of ouder is. De auto bestaat uit maar liefst 960 onderdelen en er zitten helaas geen minifiguren bij het pakket. De auto zelf is 24 centimeter lang, elf centimeter breed en elf centimeter hoog.

LEGO Creator Expert Fiat 500 Light Blue

Het tweede pakket van LEGO Creator is de lichtblauwe Fiat 500. Ook deze auto mist geen een detail en hij lijkt sprekend op een echte Fiat 500. Niet alleen qua uiterlijk maar ook omdat de deuren, het dak, de motorkap en de achterbak open kunnen. Heb je pech op de weg? Doe snel de motorkap omhoog en kijk wat er aan te hand is. Heb je spullen nodig? Kijk dan in de koffer achterop de auto op het bagagerek. Heb je een mooi uitzicht? Stop meteen en schilder alles wat je ziet op je doek, het doek kan je gemakkelijk neerzetten op de bijbehorende schildersezel. De auto bestaat uit 960 onderdelen en is voor mensen die zestien jaar of ouder zijn. Er zitten helaas geen minifiguren bij, maar er valt genoeg te beleven met de auto.