LEGO Cars aanbiedingen

LEGO Cars

Cars is een Amerikaanse animatiefilm. De film kwam uit in 2006. Vijf jaar later in 2011 kwam de tweede cars film uit en in 2017 kam deel drie uit. Het verhaal gaat over allemaal levende auto’s in een wereld waar alleen maar auto’s zijn. De bekendste auto is de rode raceauto Bliksem McQueen. Andere bekende personages zijn, Mater de bruine takelwagen, Sally de blauwe vrouwelijke auto, Doc, Luigi en Guido en nog veel meer! Race met de auto’s tegen elkaar met de bouwpakketten van LEGO Cars. 

LEGO Cars personages

Bouw je eigen Bliksem McQueen van Lego. De auto bestaat uit 35 onderdelen en is erg makkelijk in elkaar te zetten. Niet alleen Bliksem McQueen is verkrijgbaar maar ook zijn vriend Takel. Bovendien is dit pakket erg makkelijk om in elkaar te zetten. De auto bestaat uit 52 onderdelen. Ook de bekende race auto Francesco Bernoulli is te koop bij LEGO. Dit pakket heeft 49 onderdelen. Personage Finn (9480) is op spionnenmissie, zet de auto in elkaar met de 52 onderdelen. De auto Jeff Gorvette van Cars 2 zit ook bij de collectie. De auto bestaat uit 54 onderdelen. Al deze pakketten zijn supermakkelijk in elkaar te zetten en zijn voor kinderen vanaf vijf jaar.

LEGO Cars 2 International Circuit van Tokyo

Het is zo ver, tijd voor het grote wereldkampioenschap. Race jij met Bliksem McQueen of hoor je bij Francesco of Shu? Race in Tokyo op het circuit tegen je tegenstanders. Maak een pitstop bij jouw eigen team en race zo snel mogelijk door nadat ze jouw auto hebben verbeterd. Vriend van Bliksem McQueen: takel ook wel Mater staat langs de lijn om je aan te moedigen. Dit pakket bestaat uit 842 onderdelen en is voor kinderen boven de zeven jaar.

LEGO Cars 2 Tokyo Pitstop

Als je midden in je race zit moet je af en toe wel van banden wisselen of misschien moet er wel iets gerepareerd worden. Daarom moet je natuurlijk wel een goed team hebben die jouw helpen tijdens de pitstop. Daarom heeft LEGO een pakket met een pitstop met de auto’s Luigi en Guido. Dit pakket bestaat uit 147 onderdelen en is voor kinderen vanaf vijf jaar.

LEGO Cars 2 Bentley Ontsnapping

Oh oh, Bliksem McQueen zit opgesloten in de Bentley toren! Takel, Holley en Finn komen Bliksem redden. Bedenk een manier om hem uit de toren te bevrijden en ontsnap zo snel mogelijk! Dit pakket bevat 743 onderdelen en is voor kinderen vanaf zeven jaar.Veelgestelde vragen over LEGO Cars

Waar is LEGO Cars het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Cars met het legonummer LEGO Cars het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen. Momenteel zijn er 21+ aanbiedingen van LEGO Cars

Zijn er LEGO Cars aanbiedingen?

Ja, er zijn momenteel 21+ aanbiedingen van lego sets van LEGO Cars. Bekijk de aanbiedingen hier

Vanaf welke leeftijd is LEGO Cars geschikt?

LEGO Cars is geschikt voor de leeftijd vanaf 5-6 jaar Bekijk hier alle lego sets van LEGO Cars