LEGO Zweinstein aanbiedingen

LEGO Zweinstein

Veel mensen kennen natuurlijk de spannende avonturen van Harry Potter wel. Ook zijn er superveel avonturen gebeurd bij Zweinstein. LEGO heeft nu allerlei verschillende sets bedacht zodat jij samen met je vrienden de te gekke avonturen na kunt spelen en na kunt bouwen. LEGO heeft namelijk superveel sets die te maken hebben met Harry Potter dus ook met de gebeurtenissen rond Zweinstein.

Zweinstein

De meeste Harry Potter-fans kennen vast het bekende Zweinstein wel. De bekende Hogeschool uit de films van Harry Potter is natuurlijk niet te missen in de collectie van LEGO. Deze school is al meer dan duizend jaar oud en heeft natuurlijk veel geschiedenis. Het gebouw bestaat uit maar liefst zeven verdiepingen en heeft veel verschillende torens. Leuk om te weten is dat elke verdieping een andere stijl en karakter heeft. De school heeft alles wat een school nodig heeft zoals meerdere klaslokalen, een bibliotheek, een mooie grote binnenplaats, een grote eetzaal en in Zweinstein zijn ook meerdere slaap- en woonvertrekken waar de leerlingen van de Hogeschool voor Hekserij en Hocus-Pocus kunnen slapen en kunnen wonen. Om het terrein zijn ook verschillende dingen te vinden zoals het Verboden Bos en het huisje van Hagrid en drie kassen. Er valt dus genoeg te beleven op deze gekke school en er is geen avontuur wat aan je voorbij gaat.

LEGO Harry Potter Zweinstein Moment: Transfiguratie Les

Met deze set van LEGO kun je erachter komen hoe het voelt om les te krijgen van de beroemde Professor Anderling, schuif aan in het klaslokaal en volg een Transfiguratieles. Neem je boek overal mee naartoe en help klasgenoten die de spreuk niet helemaal snappen. Neem je schoolboek overal mee naartoe en leer de tofste spreuken met je vrienden en tover er wat op los. Deze set van LEGO kun je gemakkelijk cadeau geven aan iemand die het helemaal te gek vindt om een tovenares of om een tovenaar te zijn. In de set zit een boek, in het boek zit een het klaslokaal waar je je lessen kunt volgen. In het klaslokaal kun je verschillende dingen vinden zoals een schoolbord, schoolbanken en nog veel meer details. Verder zitten er minifiguren in deze set van Professor Anderling, Ron Wemel en Hermelien Griffel. Ga dus snel aan de slag en leer alles over Transfiguratie.