LEGO The Hobbit aanbiedingen

LEGO The Hobbit

The Hobbit is een bekend verhaal die later ook verfilmd is. De verhalen van Bilbo zijn overal te lezen en te zien. Ook LEGO heeft een thema ontworpen die over The Hobbit gaat. Met allerlei toffe producten kun jij de avonturen van Bilbo naspelen en je eigen verhalen verzinnen. Ga samen op pad met Gandalf en de dertien dwergen. Durf jij de jacht op de schat aan?

Het verhaal van The Hobbit 

The Hobbit is een boekenserie die later verfilmd is. LEGO heeft er nu ook een thema over gemaakt. Het verhaal gaat over The Hobbit die Bilbo Balings heet. Hij leidt een normaal leven totdat de tovenaar Gandalf op zijn pad komt. Hij krijgt de taak om een schat te zoeken. Onderweg komt hij alleen heel veel bijzondere wezens tegen die allemaal een bedreiging vormen voor Bilbo. Gelukkig is tovenaar Gandalf daar om hem te helpen samen met nog dertien dwergen. Nu vraag je je vast af wat Hobbits zijn. Hobbits zijn kleine mensen die maar een meter lang kunnen worden. Ze wonen in de Gouw. LEGO heeft nu op dit verhaal allerlei verschillende toffe sets bedacht waardoor jij deze avonturen ook kunt beleven met je eigen verhaallijn erin. 

LEGO The Hobbit Een Onverwachte Bijeenkomst

Gendalf heeft de dertien dwergen uitgenodigd om naar de Balingshoek te komen. Toevallig woont onze Bilbo Balings in de Balingshoek. Je kunt nu het Hobbithuis openen voor dit leuke stel figuren. Je kunt ze eten serveren en lekker laten drinken. Hier begint voor hen namelijk de reis om de schat te vinden. De reis gaat naar de eenzame berg. In deze leuke set zitten zes minifiguren waaronder Gandalf en Bilbo Balings met accessoires. Naast de minifiguren heeft deze set het Hobbithuis en maar liefst drie kaarten van Midden-Aarde waarop ze hun reis kunnen uitstippelen. Durf jij de reis richting de eenzame berg aan?

LEGO The Hobbit De Goblinkoning Veldslag

Er is een probleem, de dwergen zijn namelijk gevangen gehouden in de grotten van de Goblins. De Goblins zijn de vijanden waartegen Bilbo moet vechten. Gandalf probeert ongezien de grotten binnen te dringen om zo de dwergen te bevrijden. In de grot zijn een heleboel geheimen en schatten te vinden. Helaas hebben de Goblins je wel door. Vecht dus terug met een reuze katapult. Versla de Goblins door het spelletje goed te spelen, maakt bijvoorbeeld gebruik van de omgevallen ladder of van de hijskraan. In deze set zitten zeven minifiguren waaronder Dori de Dwerg en Gandalf. Je kunt nu de grotten zelf in elkaar zetten en daar dit avontuur aan te gaan. Succes!
Veelgestelde vragen over LEGO The Hobbit

Waar is LEGO The Hobbit het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO The Hobbit met het legonummer LEGO The Hobbit het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen. Momenteel zijn er 15+ aanbiedingen van LEGO The Hobbit

Zijn er LEGO The Hobbit aanbiedingen?

Ja, er zijn momenteel 15+ aanbiedingen van lego sets van LEGO The Hobbit. Bekijk de aanbiedingen hier

Vanaf welke leeftijd is LEGO The Hobbit geschikt?

LEGO The Hobbit is geschikt voor de leeftijd vanaf 4 jaar Bekijk hier alle lego sets van LEGO The Hobbit