LEGO Pharaoh's Quest aanbiedingen

LEGO Pharaoh's Quest

Het LEGO-thema van Pharaoh’s Quest kwam uit in 2011. Er blijken zes verschillende schatten rond te dwalen. De personages gaan op zoek naar deze mysterieuze schatten. Als ze de schatten gaan zoeken worden de personages opgedeelt in twee teams. Je hebt de mensen die als helden dienen en de mensen die als farao dienen. Ga op zoek naar de schatten met de LEGO Pharaoh’s Quest producten.

LEGO Pharaoh’s Quest Schorpioen Piramide

De teams gaan op zoek naar de schatten bij de piramide. maar plots worden ze tegengehouden door boze mummies. Versla de mummies voordat zij de schat te pakken hebben. Ren via de trap naar binnen en ga via de geheime achteruitgang er weer uit. Dit pakket bestaat uit 792 onderdelen en is voor kinderen vanaf acht jaar.  

LEGO Pharaoh’s Quest Aanval van de Vliegende Mummies

Weet je waar de schat ligt? Ga er dan zo snel mogelijk naar toe! Dit kan met dit vliegtuig van LEGO Pharaoh's. Wie is het snelst op de plek van de schat? Bepaal het zelf. Dit pakket bestaat uit 125 onderdelen en is voor kinderen vanaf zeven jaar.

LEGO Pharaoh’s Quest Gouden Staf Wachtposten

Lukt het jou om uit handen te blijven van de mummies? Je moet namelijk de schat zien te vinden! Rij zo snel mogelijk op je motor terug naar je veilige thuisbasis. De mummies kunnen je nooit tegenhouden als jij op je motor wegrijd. Dit pakket is voor kinderen vanaf zes jaar.

LEGO Pharaoh’s Quest De Sfinx Herrezen

In de tempel ligt een van de zes schatten, roep je team bij elkaar en ga erop af met je auto. Maar wees voorzichtig, anders maak je de mummies wakker. Ga zachtjes op zoek naar de schat en neem het voorzichtig mee. Is het gelukt? Dit pakket bestaat uit 527 onderdelen en is voor kinderen vanaf acht jaar.

LEGO Pharaoh’s Quest Het vervloekte Cobrastandbeeld

De vijfde schat ligt bij het vervloekte Cobrastandbeeld. Stap in je auto er rij de woestijn over om als eerste bij de schat te zijn. Neem je wapens mee want je weet maar nooit wie je allemaal tegenkomt. Dit pakket bevat 213 onderdelen en is voor kinderen vanaf zeven jaar.

LEGO Pharaoh’s Quest Aanval van de Scarabee

De zesde schat moet alleen nog gehaald worden. Deze ligt bij de Scarabee. Maak voor de laatste keer je spullen klaar en ga weer op pad om de allerlaatste schat te zoeken. Kijk uit want voor je het weet wordt de Scarabee wakker. Heb je alle schatten kunnen vinden? Veelgestelde vragen over LEGO Pharaoh's Quest

Waar is LEGO Pharaoh's Quest het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Pharaoh's Quest met het legonummer LEGO Pharaoh's Quest het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen. Momenteel zijn er 6+ aanbiedingen van LEGO Pharaoh's Quest

Zijn er LEGO Pharaoh's Quest aanbiedingen?

Ja, er zijn momenteel 6+ aanbiedingen van lego sets van LEGO Pharaoh's Quest. Bekijk de aanbiedingen hier

Vanaf welke leeftijd is LEGO Pharaoh's Quest geschikt?

LEGO Pharaoh's Quest is geschikt voor de leeftijd vanaf 5-6 jaar Bekijk hier alle lego sets van LEGO Pharaoh's Quest