LEGO Ridders aanbiedingen

LEGO Ridders

Ga terug in de tijd van de ridders en bescherm jouw kasteel of het land. Ga de strijd aan tegen je vijanden met de verschillende riddersets van LEGO.

LEGO Castle Knight Kingdom

LEGO Castle heeft meerdere losse ridders. Deze ridders kan je zelf in elkaar zetten en elke ridder heeft zijn eigen krachten en kwaliteiten. Zo heb je Santis, hij is de allersterkste ridder van dit viertal. Met Santis weet je zeker dat je veilig bent. Hij bestaat uit 46 onderdelen. Dan heb je zijn teamgenoot Danju, hij traint andere ridders tot zijn niveau. Doordat hij de oudste is heeft hij de meeste ervaring. Je herkent Danju aan z’n wolf op zijn schild. Hij bestaat uit 42 onderdelen. Nummer drie van het stel is Rascus. Dit is de grappigste van het stel, maar als het erop aan komt dan is hij supersterk. Rascus bestaat uit 46 onderdelen. En last but not least: Vladek. Vladek heeft een duistere energie om zich heen maar kan zeker wel vechten. Vladek bestaat uit 48 onderdelen. De poppen zijn voor kinderen vanaf zes jaar. 

LEGO Kingdoms Koningskasteel

Dit kasteel van LEGO Kingdoms is de thuisbasis voor alle ridders. Hier kunnen ze rusten, slapen en eten voordat ze de strijd aangaan met de vijand. Ook woont hier de koning, hij moet natuurlijk wel de hele dag beschermd worden. Daarom zijn er altijd wel ridders aanwezig in het grote kasteel. Dit pakket is voor kinderen vanaf zeven jaar. 

LEGO Riddervoertuigen

Oh nee! De vijand komt er aan. Neem de koning mee in de LEGO Kingdoms Koningskoets 7188. Hier zit de koning veilig. Laat de ridders de koets besturen en bescherm hem tegen de vijanden. Bescherm je liever de koning of ga je liever vechten tegen de vijand met de LEGO Castle Koninklijke Strijdwagen 7078. Met deze koets rijd je naar de vijand en kan je gaan vechten.

LEGO Kingdoms Ridderduel

Ga het duel aan tegen de vijand. Maak je katapult klaar en schieten maar! Bescherm je land en de koning. Met dit team van ridders kan je de hele wereld aan. Dit pakket is geschikt voor kinderen vanaf vijf jaar.

LEGO Castle Aanval Op De Toren

Roep je team van ridders bij elkaar en bevrijd jullie teamgenoot die opgesloten zit in de toren. Zorg dat je hem bevrijd zodat hij weer mee kan vechten. Pas wel op dat de troll in de toren niet ontsnapt. Dit pakket bestaat uit 364 onderdelen en is voor kinderen vanaf zeven jaar. Lukt het jou en je team? Bepaal het zelf met dit LEGO Castle pakket (7037).