LEGO The Movie 2 aanbiedingen

LEGO The Movie 2

Je hebt vast de films van LEGO gezien. Vooral over de laatste film, LEGO The Movie 2, gaat dit thema. Duik nu samen met Emmet en Lucy in de avonturen van de film. Speel de tofste scènes na en red de wereld van de gekke aliens, probeer vrede te stichten maar heb vooral heel veel plezier te hebben met deze te gekke sets. 

LEGO The Movie 2 lieve Chaos’ Systar Ruimteschip

Pas op voor het Zusterstelsel-ruimteschip van Chaos. Ze schiet namelijk allemaal stickers op onze helden. Pas op dat ze niet in de gevangenis belanden van het ruimteschip. Zorg dat onze belangrijke personages niet gepakt worden door Chaos, want daar krijgt de stad letterlijk en figuurlijk chaos van. In deze set heb je verschillende minifiguren waarmee je dit avontuur mee kunt beleven. Ook heb je het ruimteschip van Chaos, het ruimteschip heeft een cockpit die open kan, in de cockpit heb je ruimte voor een minifiguur. Verder zit er een rol stickers in het schip met een geweer. Ontwijk de stickers snel, straks blijf je nog vastplakken!

LEGO The Movie 2 uitklap Feestbus

Heb je zin in een feestje? Je bent zeker niet de enige; Disco Kitty staat al klaar samen met Tempo, Melody en Zebe om in de vette feestbus mee te gaan. Laat Zebe maar rijden in deze fantastische bus. Je hebt een dikke discobal en keiharde muziek dus jouw feestje kan niet meer kapot. Als je het dak opent kun je er rustig bij om je feestje goed mee te maken. Bedenk samen met je vrienden leuke themafeestjes of juist een verjaardagsfeestje. Het maakt allemaal niks uit want het kan allemaal in deze leuke bus vol plezier. Pak een snack en een frisje en geniet van deze leuke feestbus met de leukste minifiguren.

LEGO The Movie 2 Koningin Watevra’s Bouw Iets Doos!

Bouw of herbouw Koningin Wiedanook Watdanook tot allemaal verschillende vormen en maten. Ze kan omgebouwd worden tot allerlei verschillende figuren. Maak een zielige cello of een hele boze dinosaurus. Je kunt deze gekke koningin veranderen in wel vijftien verschillende vormen. Kijk snel met welke vorm je vandaag wilt spelen en je hebt deze lieve Koningin binnen no time omgebouwd. Als je graag van water houdt kun je haar zelfs ombouwen in een walvis of een gekke octopus. Dus veel plezier met deze  Koningin die van alle markten thuis is. Veelgestelde vragen over LEGO The Movie 2

Waar is LEGO The Movie 2 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO The Movie 2 met het legonummer LEGO The Movie 2 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen. Momenteel zijn er 21+ aanbiedingen van LEGO The Movie 2

Zijn er LEGO The Movie 2 aanbiedingen?

Ja, er zijn momenteel 21+ aanbiedingen van lego sets van LEGO The Movie 2. Bekijk de aanbiedingen hier

Vanaf welke leeftijd is LEGO The Movie 2 geschikt?

LEGO The Movie 2 is geschikt voor de leeftijd vanaf 2 jaar Bekijk hier alle lego sets van LEGO The Movie 2