LEGO voor Meisjes aanbiedingen

LEGO voor Meisjes

Toen LEGO uit de grond werd gestampt als speelgoedmerk werd er vooral gefocust op de jongens. Gelukkig is er daar verandering in gebracht, want tegenwoordig bestaan er ook talloze thema’s die zich richten op meisjes. Van prinsessen tot misschien wel de bekendste: LEGO Friends. Bekijk snel alle prachtige bouwpakketten voor meisjes. Jouw kindje zal heel erg blij zijn met de nieuwe uitdagingen. Ga samen met haar aan de slag en begin een nieuw avontuur!


LEGO voor meisjes

Zoals net al werd benoemd vond je vroeger alleen bouwpakketten van LEGO die zich richtten op jongens. Dit is natuurlijk tegenwoordig niet meer zo. Er zijn verschillende soorten prachtige bouwpakketten voor meisjes waar allemaal verschillende thema’s aan verbonden zitten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan LEGO Friends, LEGO Princess en natuurlijk LEGO Frozen. Daarbij komt dat er steeds meer nieuwe LEGO-thema’s worden ontwikkeld. Jouw kind raakt dus nooit uitgespeeld met de nieuwste bouwpakketten van LEGO. Wanneer jouw kindje leert om te spelen met LEGO zal dat een boel voordelen met zich meebrengen.

   

LEGO is ten eerste goed voor de ontwikkeling van jouw kind. Ze zal goed haar fantasie kunnen ontwikkelen. Al haar dromen kan werkelijkheid laten worden. De favoriete Disneyfiguren kunnen bijvoorbeeld tot leven komen. Je kind zal urenlang speel plezier hebben met LEGO.


LEGO Friends

Een erg bekend fenomeen in de LEGO-wereld is LEGO Friends. LEGO Friends was een van de eerste LEGO thema’s voor meisjes. Met LEGO Friends kun je op avontuur gaan met de vijf hartsvriendinnen Mia, Emma, Andrea, Stephanie en Olivia. Zo kun je bijvoorbeeld samen naar de stad Heartlake City gaan. Je kunt ook de hele andere kant op gaan en samen op een cruisevakantie gaan. Je kunt namelijk veel verschillende soorten uitbreidingspakketten kopen. Zo kun je Heartlake City uitbreiden, maar kun je ook je droombaan navolgen. Je kunt zelfs dierenarts worden met de LEGO Friends dierenkliniek. Het is maar net wat jij wilt. Jij bent de baas in jouw vriendinnenwereld!


LEGO Princess

Met LEGO Princess kan jouw kind haar fantasie werkelijkheid laten worden. Ze kan haar favoriete prinsessen tot leven laten komen en een heel rijk aan kastelen bouwen. Ze kan haar eigen draai geven aan de prinsessenwereld en kan haar fantasie op de vrije loop laten. Er zijn veel verschillende prinsessen, daarom ook verschillende soorten bouwpakketten. Het is maar net waar ze van houdt. In ieder geval is er voor ieder wel wat wils!