LEGO Pirates aanbiedingen

LEGO Pirates

Stap terug in de tijd en ga mee op stap met de piraten van LEGO. Vaar op het piratenschip, haal de schat op het eiland, breng de schat naar je fort en bescherm het fort in de uitkijkpost. 

LEGO Pirates Piratenschip

Met dit piratenschip van LEGO Pirates verover je het land en andere piratenschepen. Hijs de zeilen en ga de zee op. Vijanden zien je al vanaf een grote afstand aankomen. Door de uitstraling van dit stoere schip durft niemand in de buurt te komen. Bescherm de schat en verstop het op een veilige plek. Op het schip zit een groot kanon voor als vijanden toch te dichtbij komen. Verder zitten er nog minifiguren bij zoals een kapitein, admiraal, stuurman, scheepsjongen, sergeant en een marinesoldaat. Dit pakket bevat 745 onderdelen en is geschikt voor kinderen vanaf twaalf jaar.

LEGO Pirates Buit Op Het Eiland

Heb je het al gehoord? Er ligt een schat op het eiland van LEGO Pirates. Ga er zo snel mogelijk naar toe met je boot en zorg dat je er als eerste bent, want ook andere piraten zijn op zoek naar deze schat. Wees voorbereid en neem je wapens mee voor als je de vijanden tegenkomt. Heb je de schat gevonden? Hijs je vlag zodat iedereen weet dat jij de schat hebt gevonden, maar zorg natuurlijk wel dat ze niet achter je aan komen. Dit pakket bestaat uit 142 onderdelen en is voor kinderen vanaf vijf jaar.

LEGO Pirates Het Soldatenfort

Heb je de schat gevonden? Breng het dan zo snel mogelijk terug naar je geheime fort. Zorg wel dat er geen andere schepen achter je aan komen want niemand mag weten waar jouw fort is met alle schatten die je gevonden hebt. Stel dat vijanden wel jullie fort hebben gevonden dan is het fort gelukkig supergoed bewaakt met een groot kanon. Dit pakket bestaat uit 234 onderdelen en is voor kinderen vanaf zes jaar. De set bevat naast een fort ook een roeiboot en nog een gouverneur, soldaat, de dochter van de gouverneur en twee piraten. 

LEGO Pirates Soldaten Uitkijkpost

Om je fort nog beter te beschermen heeft LEGO Pirates een uitkijkpost. Met deze uitkijktoren zie je alle schepen van ver al aankomen. Zo kan je de piraten bij het fort alvast waarschuwen zodat ze weg kunnen met de schat en zodat ze alvast klaar kunnen staan voor als ze voorbij jouw toren zijn. Op de toren zit ook een kanon zodat je ze misschien alvast kan tegenhouden. Dit pakket bevat 164 onderdelen en drie minifiguren waarvan twee soldaten en een piraat. De set is voor kinderen vanaf vijf jaar.
Veelgestelde vragen over LEGO Pirates

Waar is LEGO Pirates het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Pirates met het legonummer LEGO Pirates het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen. Momenteel zijn er 30+ aanbiedingen van LEGO Pirates

Zijn er LEGO Pirates aanbiedingen?

Ja, er zijn momenteel 30+ aanbiedingen van lego sets van LEGO Pirates. Bekijk de aanbiedingen hier

Vanaf welke leeftijd is LEGO Pirates geschikt?

LEGO Pirates is geschikt voor de leeftijd vanaf 5-6 jaar Bekijk hier alle lego sets van LEGO Pirates