LEGO Spookhuis aanbiedingen

LEGO Spookhuis

Houd jij ook zo van spookhuizen? Al die spanning die door je lichaam stroomt. Loop jij rustig vooraan of loop jij liever in het midden, hand in hand? Met de spookhuizen van LEGO bepaal je zelf hoe spannend het wordt. Laat je iedereen schrikken of loop je zelf door het spookhuis? Bepaal alles zelf met deze enge spookhuizen van LEGO.

LEGO Creator Expert Spookhuis

Durf jij het aan om het LEGO Creator Expert spookhuis binnen te gaan? Van de buitenkant ziet het huis er supermooi uit, maar stiekem is het ook wel griezelig. De geruchten gaan rond dat in dit huis spoken en demonen rondhangen. Deze spoken vinden het niet fijn als je in hun paleis binnentreedt. Dus kijk maar goed uit, want voor je het weet word jij er tussenuit gehaald. Krijg jij het voor elkaar om bovenin de toren te komen? Het pakket bevat 3231 onderdelen en is voor iedereen boven de achttien jaar. Verder zitten er maar liefst tien minifiguren bij, van spoken en demonen tot de bezoekers. 

LEGO Monster Fighters Haunted Hause

Als je denkt dat spoken niet bestaan, dan heb je het mis. De spoken van deze wereld hebben namelijk een eigen kasteel waar ze met z’n allen zitten. Dit is namelijk in dit ontzettend grote LEGO Monster Fighters Haunted Hause. Het is een oud verlaten kasteel van vroeger. De bewoners zijn weggejaagd door de spoken en ze zijn nooit meer teruggekeerd naar het kasteel. Het kasteel is nu dus van de spoken en andere monsters. Durf jij dit kasteel in te gaan? Of loop je er met een grote bocht omheen? Het pakket bevat 2064 onderdelen en is voor kinderen vanaf veertien jaar. Er zitten meerdere minifiguren in, van spoken en vampieren tot zombie’s en heksen. 

LEGO Scooby-Doo Mystery Mansion

Ook voor de wat jongere LEGO-fans onder ons is er een superleuk spookhuis! Het is een mooi, maar spannend verlaten kasteel waar spoken en andere figuren rondlopen. Durf jij het kasteel binnen te gaan? Het kasteel heeft allemaal donkere gangen dus kijk uit dat je niet verdwaalt. Lukt het jou om boven in de toren te komen? Het pakket bevat 860 onderdelen en is voor kinderen vanaf zes jaar. Verder zitten er maar liefst dertien minifiguren bij.