LEGO Super Heroes aanbiedingen

LEGO Super Heroes

We kennen ze allemaal wel: Spiderman, Batman, Hulk, Catwomen, Iron Man, X-Men en natuurlijk zijn er nog veel meer helden. Maar wie is nou jouw favoriete held? LEGO Super Heroes heeft genoeg pakketten en wie weet zit jouw favoriete held er tussen. Hieronder bespreken wij een aantal sets.

LEGO Super Heroes Spiderman

Een van de bekendste superhelden is natuurlijk Spiderman. LEGO Super Heroes heeft dan ook meerdere Spiderman-pakketten. Zo heb je de LEGO Super Heroes Spiderman Ghost Rider met Spiderman die tegen Nobboblin en Ghost Rider vecht. Het pakket bestaat uit 217 onderdelen en drie minifiguren. Het is voor kinderen van zeven tot veertien jaar.

Verder heeft Lego nog een wat kleiner pakketje met zeventig onderdelen. Dit is de LEGO Super Heroes Spider Trike vs. Electro. Dan is er nog een pakket van Spiderman vs. Scorpion (76071). Maak voorgoed de beslissing wie de winnaar is tussen Spiderman en Scorpion. Dit pakket bestaat uit Spiderman in zijn auto en Scorpion in zijn voertuig, met in totaal 79 onderdelen.

LEGO Super Heroes het duel van de helden

De superheldenwereld bestaat natuurlijk niet alleen uit Spiderman. Zo heeft LEGO Super Heroes ook nog de LEGO Super Heroes het duel van helden. Dit is een pakket waarmee je de strijd tussen Batman en Superman voorgoed kan eindigen. Dit pakket bevat 92 onderdelen en twee minifiguren, met Superman en Batman. Dit is niet het enige pakket van Batman. Zo is er nog een watervoertuig, ook wel de Batboot genoemd, om achtervolgingen aan te gaan. 

LEGO Super Heroes voertuigen

Om de strijd aan te gaan met de superhelden ben je natuurlijk wel een voertuig nodig. Daarom heb je de LEGO Marvel Super Heroes Avengers Thanos voor het ultieme duel. Dit ruimteschip heeft een cockpit die open kan. In de cockpit kunnen twee poppetjes zitten. Bij de set zitten Iron Man, Gamora, Star Lord en Thanos. 

Naast dit schip heb je ook nog het LEGO Super Heroes The Shield Helicarrier. Dit is een gigantisch ruimteschip met wapens en alles erop en eraan. Het pakket bevat maar liefst 2996 onderdelen. Het is dan ook bedoeld voor jongeren van zestien jaar en ouder. 

Last but not least hebben we nog het LEGO Marvel Super Heroes Avengers Avenjet Ruimtemissie. Met dit ruimteschip kan je ook tegen al je vijanden vechten. Dit pakket is bedoeld voor kinderen tussen de zeven en veertien jaar. Het pakket heeft 523 onderdelen, met onder andere raketten, noppen schieters, de minifiguren, Captain Marvel, Iron Man en veel meer!


Veelgestelde vragen over LEGO Super Heroes

Waar is LEGO Super Heroes het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Super Heroes met het legonummer LEGO Super Heroes het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen. Momenteel zijn er 262+ aanbiedingen van LEGO Super Heroes

Zijn er LEGO Super Heroes aanbiedingen?

Ja, er zijn momenteel 262+ aanbiedingen van lego sets van LEGO Super Heroes. Bekijk de aanbiedingen hier

Vanaf welke leeftijd is LEGO Super Heroes geschikt?

LEGO Super Heroes is geschikt voor de leeftijd vanaf 3 jaar Bekijk hier alle lego sets van LEGO Super Heroes