LEGO Land Rover Defender aanbiedingen

LEGO Land Rover Defender

LEGO heeft ontzettend veel gave replica’s van auto’s. Zo is er een volkswagenbusje, Fiat 500, Aston Martin, raceauto’s maar ook auto’s zoals de auto van Ghostbusters en ook de Land Rover Defender. Met de Landrover Defender kun je door alle bossen crossen. Dus durf jij het aan om in de Land Rover Defender te racen door bossen, over de weg en misschien wel over het strand? De banden hebben ontzettend veel grip dus je kan echt overal rijden met deze terreinwagen. De auto heeft een superleuk uiterlijk, daarom is hij ontzettend leuk al accessoire in bijvoorbeeld je woonkamer, slaapkamer of misschien wel voor op kantoor.

Land Rover Defender

De LEGO Land Rover lijkt ontzettend op de echte versie. Natuurlijk zijn er ook veel verschillend. Zo is de LEGO variant 58,6 centimeter lang, 47,5 centimeter breed en 9,8 centimeter hoog en de echte is natuurlijk veel groter. Ook de echte auto is een terreinwagen en is dus geschikt voor elk terrein. Omdat deze auto van binnen en buiten zo gaaf is heeft LEGO een samenwerking met de Land Rover. 

LEGO Technic Land Rover Defender (42110)

LEGO Technic staat bekend om zijn vele details bij de voertuigen en andere voorwerpen. De producten zijn dan vaak ook te bewegen. Zo is ook de Land Rover Defender super gedetailleerd. Deze Landrover lijkt net op de echte versie van de auto. De auto is dat ook gemaakt in samenwerking met Land Rover zodat de auto er echt uit ziet zoals de echte versie. De auto kan door weer en wind, of het nou stormt, regent, sneeuwt of hagelt deze terreinwagen kan het allemaal aan. Zelfs de vierwielaandrijving is aanwezig. Voor de extra details kunnen ook zelfs de deuren open en ook werkt het stuur, hij draait niet alleen rond maar ook de banden draaien mee. Als je dacht dat er genoeg details in zitten dat was nog niet alles, want ook de stoelen kunnen naar voren geklapt worden. Als de stoelen naar voren zijn geklapt kun je de versnellingsbak zien. Aan de voorkant kun je de motorkap omhoog doen, hier zitten echt de meeste details. In de motorkap zit namelijk een 6-cilindermotor en zuigers. Verder zit er nog een extra wiel op de achterkant voor als je een van je banden kapot rijd. Verder zit er een dakdrager op waarin je voorwerpen kan meenemen. De auto bestaat uit maar liefst 2573 onderdelen en is voor kinderen vanaf elf jaar. Er zitten verder geen minifiguren bij.