LEGO Power Miners aanbiedingen

LEGO Power Miners

De LEGO Power Miners zijn weer eens bezig om de kristallen op te graven. Maar ze moeten echt weer oppassen voor de rotsmonsters die maar al te graag hun kristallen willen opeten. Verder hebben we ook nog de lavamonsters waar je heel goed voor moet uitkijken. Geen avontuur is saai, ga dus snel mee met de Power Miners en zorg dat ze zoveel mogelijk kristallen mee kunnen nemen uit de mijnen. 

LEGO Power Miners Rotsenbeuker

Er is een groot probleem in de mijnen. Er is namelijk een rotsenbeuker die alles kapotmaakt wat maar los of vast zit. Ga er samen met de Power Miners achteraan en stop dit enge voertuig wat voor opschudding kan zorgen. Je kunt dit monster met zijn roterende bladen proberen te vangen met een net. Lukt het jou om ervoor te zorgen dat de mijn heel blijft? Deze set bestaat uit 225 verschillende stukjes.

LEGO Power Miners Donderboor

De mensheid is in gevaar. Help de Power Miners om het gevaar uit de mijnen te halen en de burgers in veiligheid te brengen. De Power Miners hebben nu een fantastische Donderboor ontworpen die je kan helpen om het gevaar tegen te gaan. De Donderboor maakt alles kapot wat van rotsen is gemaakt met zijn roterende boorkop. Verder zitten er ook nog bijbehorende dynamietstaven. Deze set is gemaakt voor kinderen tussen zeven en veertien jaar. Verder bestaat deze set uit 235 stukjes. In de set zit de drilboor waarmee jij de mensheid kunt redden.

LEGO Power Miners 

De Power Miners hebben veel te ver in de aarde gegraven en zijn nu uitgekomen op het binnenste van de aarde. Om hen heen is alleen maar vuur en lava. Maar er is niet alleen maar vuur, er zijn namelijk ook echte lavamonsters die het voor de Power Miners heel moeilijk maakt om heelhuids terug te komen. Naast deze spanning is er nog een verrassing die op je wacht. De nieuwe ondergrondse basis is nu sterk genoeg om Eruptorr tegen te houden. Hij is namelijk een van de sterkste monsters die in de mijnen rondloopt. In deze toffe set heb je een koelte wapen waarmee je de monsters eens lekker kunt laten afkoelen. Verder zit er bij deze set twee Power Miner minifiguurtjes met een hittepantser zodat ze niet verbranden. Verder telt deze set maar liefst 381 stukjes. Durf jij dit spannende avontuur aan met de Power Miners?Veelgestelde vragen over LEGO Power Miners

Waar is LEGO Power Miners het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Power Miners met het legonummer LEGO Power Miners het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen. Momenteel zijn er 9+ aanbiedingen van LEGO Power Miners

Zijn er LEGO Power Miners aanbiedingen?

Ja, er zijn momenteel 9+ aanbiedingen van lego sets van LEGO Power Miners. Bekijk de aanbiedingen hier

Vanaf welke leeftijd is LEGO Power Miners geschikt?

LEGO Power Miners is geschikt voor de leeftijd vanaf 4 jaar Bekijk hier alle lego sets van LEGO Power Miners