LEGO Classic aanbiedingen

Bekijk alle LEGO Classic aanbiedingen

Ga samen met jouw kind aan de slag met de bouwsets van LEGO Classic. Het mooie aan LEGO Classic is dat jouw kind zijn eigen gang kan gaan: van grote modellen tot kleine ontwerpen. Alle stenen kunnen opnieuw gebruikt worden om weer omgetoverd te worden tot een andere creatie, wat LEGO Classic tijdloos maakt. Er bestaat geen verkeerde manier om de stenen van LEGO Classic te gebruiken, alles is mogelijk. Bovendien wordt de ontwikkeling van de creatieve geest van kinderen geprikkeld. Heeft jouw kind al de veelzijdigheid van LEGO Classic al ontdekt?

Bouw jouw eigen fantasiewereld

Soms heeft jouw kind behoefte om te bouwen volgens een LEGO-thema, zoals LEGO Ninjago of LEGO City. Er bestaan natuurlijk ook momenten dat jouw kind gewoon zin heeft om iets te bouwen naar zijn eigen wens! In dat geval kun je geen genoegen krijgen van véél LEGO-bouwstenen. Gelukkig was daar LEGO Classic uit de grond gestampt: LEGO Classic is een thema van LEGO waarbij je allerlei basiselementen in de speeldoos terugvindt. Deze elementen – denk aan stenen, wielen en vormen – kan jouw kind gebruiken om zijn eigen verhalen, gebouwen en voertuigen te maken.

Creatief aan de slag

Elke bouwset van LEGO Classic legt de nadruk op een bepaald bouwstuk. De ene set bevat bijvoorbeeld extra deuren, waarmee je een gebouw kunt maken. De andere set bevat bijvoorbeeld banden, waarmee je zelf een voertuig kunt ontwerpen. Ook bevatten de bouwsets allerlei kleuren, vormen en speciale elementen om zelf een creatie te bouwen. Bedenk dus van tevoren waar de interesses van jouw kind liggen en pas hierop de bouwset aan. Bovendien bestaan er bouwsets waar van alles en nog wat in zit: perfect voor de grote projecten.

Ontwikkelingen van jouw kind

Dankzij LEGO Classic krijgt jouw kind genoeg inspiratie en ideeën om zelf verschillende creaties te bouwen, zonder dat hij of zij zich moet houden aan instructies. Met LEGO Classic is er geen verkeerde manier om te bouwen. Dit maakt LEGO Classic oneindig leuk en worden de kinderen gedurende het bouwen gestimuleerd. Kinderen ontwikkelen namelijk op deze manier een creatieve motoriek wat erg belangrijk is in de eerste levensfase. Bovendien wanen ze zich in hun eigen wereld vol fantasieën, waardoor er nieuwe gebouwen, dieren en objecten tot stand worden gebracht. Dankzij LEGO Classic leert én speelt jouw kind: dat zijn twee vliegen in een klap!

Genoeg inspiratie

Wanneer jouw kind wat inspiratie nodig heeft om op gang te komen, kan hij of zij een eenvoudige instructie vinden in de speeldoos. Dankzij deze instructie worden de jonge LEGO-bouwers gestimuleerd om creatief te worden. Zo staan de kinderen in de startblokken om verder te bouwen naar hun eigen creatie. Bovendien kunnen ze ook gratis bouwinstructies downloaden, welke makkelijk te volgen zijn. Ook hebben de bouwwerken verschillende niveaus qua moeilijkheid, zodat de kinderen spelenderwijs steeds beter worden in het bouwen van creaties. Tevens staan de kinderen op deze manier altijd voor een nieuwe en grotere uitdaging. Bouwen is nog nooit zo leuk geweest dankzij LEGO Classic!

Veelgestelde vragen over LEGO Classic

Waar is LEGO Classic het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Classic met het legonummer LEGO Classic het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen. Momenteel zijn er 190+ aanbiedingen van LEGO Classic

Zijn er LEGO Classic aanbiedingen?

Ja, er zijn momenteel 190+ aanbiedingen van lego sets van LEGO Classic. Bekijk de aanbiedingen hier

Vanaf welke leeftijd is LEGO Classic geschikt?

LEGO Classic is geschikt voor de leeftijd vanaf 3 jaar Bekijk hier alle lego sets van LEGO Classic